Uncategorized

Tot ce trebuie să știi despre genele false fir cu fir

Lumea beauty se bucură constant de inovații care ajută femeile să găsească moduri mai facile și mai eficiente de înfrumusețare. Genele îți influențează foarte mult aspectul, unele bogate și voluminoase îți vor pune în evidență ochii și restul trăsăturilor.

Există diverse variante pentru a le accentua precum mascara, gene false cu lipici, extensii gene cu magnet și, printre cele mai noi, gene false fir cu fir. Spre deosebire de restul opțiunilor, genele fir cu fir sunt semipermanente, dacă le îngrijești, le poți purta chiar și șase – opt săptămâni.

Află în continuare răspunsul la cele mai comune întrebări despre gene false fir cu fir:

Ce sunt extensiile de gene false fir cu fir

Extensiile de gene sunt fibre sintetice, de mătase sau imitație de nurcă care sunt aplicate fir cu fir, direct pe genele naturale. Pentru o aplicare gene fir cu fir reușită este folosit un lipici semipermanent, formulat special pentru a nu provoca iritații și a nu afecta genele naturale.

Spre deosebire de genele false, unde un calup sau anumite fire sunt lipite de piele, extensiile de gene sunt aplicate direct pe gene. Astfel, vei avea gene mai bogate, care nu au nevoie de mascara.

Cât durează aplicarea unor gene false fir cu fir

În primul rând, dacă vrei să obții un rezultat reușit și de durată, trebuie să te programezi la un salon gene false cu experiență, unde experții respectă toate măsurile de siguranță și folosesc doar materiale de calitate.

Mai apoi, trebuie să alegi ce tip și ce lungime de gene false este mai potrivită pentru tine. În funcție de aceste informații, durata aplicării poate dura chiar și două ore, deci pregătește-te de relaxare. Prețul va varia de asemenea în funcție de tip, ia legătura cu salonul pentru a primi o ofertă concretă.

Cât timp te vei bucura de extensiile pentru gene

Deoarece genele false fir cu fir sunt atașate de genele adevărate, durata lor de viață este aceeași cu cea a celor naturale, deci de aproximativ șase-opt săptămâni. Dacă vrei să te bucuri de ele mai mult timp, te poți programa pentru ședințe de întreținere la distanță de două-trei săptămâni.

Cum să te pregătești pentru aplicarea genelor false

Este important să te prezinți la programare cu o piele curată, fără produse care ar putea afecta aplicarea genelor precum uleiuri și creme. Același lucru se aplică și pentru zona ochilor, fără fard, eyeliner sau mascara.

Cum să îți îngrijești extensiile de gene false fir cu fir

Imediat după aplicarea genelor, pentru o perioadă de 24 de ore, nu este recomandat să speli acea zonă sau să aplici orice tip de cremă deoarece lipiciul are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se usca complet.

Nu vei avea nevoie, dar nici nu este indicat să folosești mascara când ai extensii de gene. Produsul se poate aduna pe gene și atunci când vei încerca să le cureți, există riscul să le rupi. Pentru a le curăța, folosește un gel special pentru extensii care nu afectează lipiciul și o perie pentru gene.

Dacă nu vrei să mai depui efortul să te dai cu mascara în fiecare zi și genele false ți se par greu de aplicat, descoperă beneficiile unor extensii de gene false fir cu fir. Alege cu grijă salonul de înfrumusețare pentru a te bucura de cele mai reușite rezultate.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.