Extensii Par

Noua metoda de ajustare a volumului si a lungimii parului a creat o revolutie in domeniul coafurii profesionale, iar acum din ce in ce mai multe persoane apeleaza la extensii par cu mai multa incredere.

Extensiile de par sunt cea mai buna varianta pentru doamnele si domnisoarele ce isi doresc un par lung, frumos si ingrijit.Una dintre cele mai de pret bogatii ale unei femei este parul. Toate ne dorim un par bogat si sanatos. Daca vrei un par mai lung, dar si mai bogat, apeleaza cu incredere la extensii de par. Cu ajutorul unui salon specializat in extensii de par, vei obtine parul pe care ti-l doresti, iar cu o intretinere corespunzatoare, vei intoarce toate privirile. Daca esti in cautarea unui salon pentru extensii de par in zona Lujerului, Bella Chic iti pune la dispozitie o gama variata de extensii din par natural cu keratina, extensii microring, extensii cusute si extensii cu banda adeziva.

Iti putem garanta ca indiferent ce extensii de par vei alege, naturale, microring, cusute sau cu banda adeziva ai siguranta ca echipa de profesionisti Bella Chic iti vor oferi servicii calitative. pentru

Servicii Extensii de Par Militari

Vino la un salonul tau pentru extensii de par in Militari si bucura-te de cele mai bune preturi si de o echipa de profesionisti care iti vor oferi cea mai buna varianta ta. Iti garantam o gama larga de extensii de par realizate de expertii Bella Chic. Tu ce tip de extensii de par alegi? Consulta-te cu specialistii Bella Chic!

Este foarte important de stiut faptul ca niciun tip de extensii pentru par nu iti deterioreaza parul chiar daca sunt purtate pe o perioada indelungata, dar trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

  •       Extensiile de par sunt aplicate de personal specializat:
  •       Li se ofera o hidratare corespunzatoare
  •       Sunt ingrijite
  •       Sunt coafate si vopsite corespunzator.

Preturi Salon Extensii Par Militari

Lista Servicii Extensii Par Militari Pret
Extensii par natural cusute
in functie de nr. de impletituri realizate pe scalp. RON 200-500
Extensii par natural banda adeziva RON 350,00
indepartat extensii banda adeziva RON 150,00
intretinere extensii banda adeziva(include indepartat extensii,schimbat banda,spalat,aplicare extensii) RON 480,00
coafat extensii RON 140,00