blog-salon-frumusete, Uncategorized

Tips & Tricks pentru un păr sănătos!

În ciuda varietății de produse pentru păr, nu toate etichetele se țin de promisiuni. Bella Chic îți oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea sănătoasă a părului, care nu vor da greș niciodată. Obține un păr mai rezistent și sănătos, adoptând un stil de viață care să includă următoarele sfaturi:

Folosiți șampoane speciale pentru părul vopsit


Părul vopsit necesită un anumit de tip de îngrijire din două motive. În primul rând, părul supus proceselor chimice își va pierde din rezistență. În al doilea rând, folosirea șampoanelor pentru păr nevopsit vă poate afecta culoarea părului. Folosiți șampoane gândite special pentru părul vopsit și protejați-vă culoarea în timp ce lăsați părul să se regenereze cu ajutorul formulelor din spatele șampoanelor.

Nu spălați părul cu apă fierbinte


Spălarea părului cu apă fierbinte este unul dintre cele mai dăunătoare obiceiuri. Apa fierbinte elimină uleiurile protectoare ale firului de păr, lăsând-ul predispus la rupere și lipsă de strălucire. Pentru a vă trata părul corespunzător, folosiți apă caldă în locul celei fierbinți și lăsați părul să își obțină uleiurile benefice.

Aveți grijă la prinderea părului

Prinderea părului este un aspect important când vine vorba de ruperea și căderea acestuia. Elasticele sau clamele prinse prea strâns cresc riscul ruperii firului de păr. De asemenea, rădăcinile vor avea de suferit. Optați pentru coafuri lejere, lăsați părul liber pe timpul nopții și renunțați din când în când la extensii pentru a lăsa părul să respire.

Lăsați părul să se usuce natural


Ori de câte ori aveți ocazia, lăsați părul să se usuce natural. Uscarea părului cu produse de coafat care necesită căldură va dăuna firului de păr. Renunțați la coafarea și uscarea în exces și lăsați părul să se usuce și să îți obțină forma în mod natural.

Evitați schimbările extreme


Cu toate că noi susținem schimbările de look radicale, nu putem să ignorăm consecințele acestora. O schimbare este bine-venită oricând, atât timp cât acestea nu sunt făcute în exces. După fiecare schimbare, alocați o perioadă de timp în scopul regenerării părului.

Consumați alimente benefice


Peștele și nucile sunt o sursă de sănătate atât pentru corp, cât și pentru păr. Adăugați alimente benefice părului în mesele principale ale zilei și faceți din asta un obicei. Rezultatele se observă începând de la sănătatea părului, până la o starea de bine accentuată.

Bella Chic susține îngrijirea părului și folosește produse light și de calitate pentru toate serviciile disponibile. În timp ce noi te ținem la curent cu sfaturi pentru înfrumusețare și îngrijire, tu poți să îți faci o programare la numărul de telefon 0773.842.417 și să ne vizitezi. Te așteptăm!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.