blog-salon-frumusete

Sfaturile noastre pentru unghii sănătoase

Toate femeile își doresc o manichiură de invidiat. Cu toate acestea, exfolierea unghiilor reprezintă una dintre cele mai comune probleme când vine vorba de întreținerea acestora. Aspectul unghiilor este un indicator major al sănătății organismului nostru, așadar, îngrijirea acestora nu trebuie ignorată. Pentru a-ți permite manichiura pe care ți-o dorești, noi îți prezentăm câteva metode pentru îngrijirea unghiilor tale.

1. Hidratarea

Produsele ce conțin chimicale nocive sunt cauza principală a deshidratării unghiilor. Fie că vorbim despre produse de curățenie sau alte produse chimice, unghiile tale sunt supuse unor substanțe dăunătoare în mod direct. În acest caz, hidratarea acestora se poate realiza prin diverse modalități. Bella Chic îți recomandă uleiul de ricin, care conține Vitamina E, dar și uleiul de măsline. Acestea trebuie aplicate pe unghii și cuticule, ori de câte ori observi că unghiile tale sunt deshidratate. În plus, pentru a evita expunerea unghiilor la astfel de chimicale, le poți proteja cu o pereche de mănuși.

2. Fii atentă la alimentație

Lipsa unor substanțe din corp pot duce la deteriorarea unghiilor tale. De exemplu, petele albe ce apar pe unghii sunt cauzate de lipsa de zinc din organism. Noi îți recomandăm următoarele alimente benefice sănătății unghiilor tale, pe care le poți integra cu ușurință în regimul tău: mazărea, semințele de floarea soarelui, germenii de grâu, fasolea, cereale integrale, avocado, peștele gras și legumele cu frunze verzi.

3. Aplică un lac de unghii protector

Lacul de unghii joacă un rol protector împotriva zgârieturilor și ajută la creșterea rezistenței împotriva ruperii. Pentru început, îți recomandăm să alegi un produs de calitate, astfel încât manichiura ta să reziste pentru o perioadă mai lungă de timp. Fie că alegi sa folosești doar lacul protector sau să îl aplici drept bază pentru oja colorată, acesta protejează atât unghia cât și manichiura ta.

4. Vizitează salonul cu regularitate

Foarte multe femei preferă unghiile lungi. Așadar, ele evită tăierea lor și decurg la pila de unghii pentru redarea formei acestora. Pentru o regenerare sănătoasă a unghiilor, acestea trebuie tăiate și întreținute periodic. O altă greșeală comună este pilirea unghiilor dintr-o parte în alta. Pilirea corectă și sănătoasă pentru unghie este cea spre o singură direcție. La salonul de înfrumusețare vei beneficia de toate aspectele necesare unei întrețineri ca la carte.

Te așteptăm la Bella Chic pentru întreținerea periodică a unghiilor tale. Fă-ți o programare și lasă-te pe mâinile experților noștri!

Pentru programări, sună la 0773.842.417 – Bella Chic Militari!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.