blog-salon-frumusete

Sfaturi de înfrumusețare pentru acasă de la experții Bella Chic Studio

Nimic nu face o femeie mai frumoasă decât convingerea că este frumoasă. Iar un păr coafat, o manichiură perfectă, un make-up discret, un parfum cu notă personală și o piele fină confirmă mereu unei femei că are toate motivele să se simtă unică, chiar și vremuri diferite ca acestea în care majoritatea actvităților se desfășoară acasă.

Fiecare femeie îşi doreşte să arate bine, să aibă un ten fără imperfecţiuni, o piele catifelată şi o siluetă de invidiat! Iar toate acestea sunt posibile chiar și fără vizite la saloane de înfrumusețare, ci doar cu câteva sfaturi de frumusețe pentru acasă.

5 sfaturi de înfrumusețare pentru acasă!

-Hidratarea este esențială – pe lângă consumul de lichide, care hidratează pielea din interior, trebuie să avem grijă și de hidratarea exterioară. Folosește creme hidratante, atât pentru corp, cât și pentru ten pe care le aplici întotdeauna cu mișcări circulare și de jos în sus, prin masaj blând pe toată fața!

– Curățarea tenului este pasul care nu trebuie să lipsească niciodată din sfaturile de frumusețe. Ea trebuie executată cu mișcări blânde până ce discheta de bumbac rămâne curată.

– Exfoliază, exfoliază, exfoliază! Acest pas important din rutina de îngrijire, îndepărtează celulele moarte, ajută la curățarea și deblocare porilor și îmbunătățește aspectul pielii. Binecunoscutul zaţ de cafea rămâne unul dintre cele mai bune exfoliante pe care le ai în casă. După ce ai băut cafeaua de dimineaţă, păstrează-l că să-l amesteci cu puţin ulei de măsline pentru a obţine un scrub bun pentru tot corpul, inclusiv pentru ten.

– Gomajul cu miereeste cel mai delicat, natural, eficient peeling al pielii, lasă tenul catifelat și ajută la eliminarea impurităților

sfaturi de frumusete

-Îngrijirea mainilor – Mâinile sunt cele care trădează, de cele mai multe ori, vârstă și modul în care o persoană are grijă de ea. În afară de hidratarea lor intensă cu ulei de măsline sau de cocos, este importantă și îngrijirea manichiurii. În loc să tăiați cuticulele și să va predispuneti astfel infecțiilor, utilizați un ulei special pentru hidratarea lor.

– Îngrijirea parului – Pentru a vă asigura că părul dumneavoastră rămâne sănătos, folosiți un balsam hidratant la fiecare spălare și, din când în când, câte o mască de par preparată în casă. Pentru că vă petreceți tot timpul acasă, evitați să va mă prindeți podoabă capilară în coafuri foarte strânse și folosiți o perie de par care nu agresează șuvițele de par. Lăsați părul liber și bucurați-va de un păr îngrijt și strălucitor.

– Mastile facialeexistă o gamă largă de măști faciale pe care le putem prepara acasă din multitudinea de ingrediente. Important este să îți cunoști tipul de ten!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.