blog-salon-frumusete

Salon de înfrumusețare în Militari

Atunci când vine vorba despre înfrumusețare, trebuie să alegem acel loc în care avem deplină încredere în echipa salonului și să ne asigurăm că ne sunt respectate toate dorințele și, în aceeași măsură, și toate normele de igienă. Bella Chic este un salon în Militari, unde echipă își unește forțele pentru a se oferi atât servicii de calitate, cât și un look fascinant.

Secțiunea Coafor din cadrul unui salon în Militari

Fii pregătită să te lași pe mână unor profesioniști și rezultate te vor uimi. O simplă scurtare a părului îți poate transforma total look-ul, important este cine o face. De la tunsori complexe și până la coafuri simple, nimic nu le stă în cale coafezelor să își transforme munca într-o operă de artă. Fie că alegi o culoare îndrăzneață sau un balayage, atitudinea va face diferența. Apelează la servciile de coafor ale unui salon în Militari.

Manichiură și peichiură

Luna Martie v-a adus promoții la două dintre cele mai iubite tipuri de manichiură: manichiura clasică și manichiura semipermanentă. Pentru un aspect al mâinilor diferit de la săptămână la săptămână, alege varianta clasică și o culoare de ojă diferită de fiecare data. Dacă îți dorești vizite mai rare la salon și rezistentă la o varietate de activități, alege manichiura semipermanentă.

Cosmetică

Epilarea nu a fost nicicând mai puțin dureroasă, iar tratamentele, special alese pentru tenul tău, au avut efecte miraculoase. Tehnicile folosite la acest salon din militari sunt efectuate de cosmeticiene certificate, iar produsele pe care am ales să le folosim în tratamentele noastre sunt recomandate de către specialiști.

Dacă ești în căutarea unui salon în Militari, oprește-te. Bella Chic este răspunsul pe care îl cauți! Servicii complete la prețuri accesibile! Alege întotdeauna să ia un look chic.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.