blog-salon-frumusete

Recomandari de tunsori pentru barbati in 2019

Tunsoarea si modul de coafare poate spune multe despre o persoana, chiar si despre un barbat. O frizura personalizata sau o tunsoare ar putea indica locul de munca, muzica preferata sau sporturile pe care le practica. Scurt, lung, ras, sau aranjat intr-un anumit mod, parul unui barbat are si el nevoie de ingrijire atenta si de mana unui specialist pentru a arata mereu bine. Daca vrei sa faci o schimbare de look si nu stii ce sa alegi,  am pregatit o lista cu cateva dintre cele mai cautate si adoptate tunsori in salonul nostru in 2019.

 

Cele mai cool tunsori bărbătești în 2019 variază de la păr scurt și texturat până la păr lung și dezordonat. De la stilurile clasice la cele moderne, acestea sunt tunsorile de top pentru bărbați de anul acesta, care promit o varietate de stiluri potrivite tuturor fizionomiilor și preferințelor.

tunsoare fade

6 tunsori la moda pentru barbati la Bella Chic

 

  1. Tunsoare FADE – este acea tunsoare de tip pierduta foarte la moda in randul barbatilo. Aceasta tunsoare se caracterizeaza prin diminuarea graduală a lungimii părului pe părți
  2. Tunsoare UNDERCUT – se caracterizeaza prin reducerea brusca a lungimii parului de pe laterale și din spatele capului si scoate în evidență părul din partea de sus creând un contrast puternic între partea de sus mai lungă și lateralele scurte. Este una dintre cele mai bune tunsori pentru barbatii cu par gros, si freza poate fi purtata pe orice parte. Aceasta frizura este perfecta pentru barbatii cu barba scurta sau lunga, foarte bine intretinuta.
  3. Tunsoare cu breton – in special pentru barbatii cu par cret deoarece sunt foarte cool si usor de aranjat. Ii confera barbatului un aer modern si tineresc
  4. Tunsoarea de tip QUIFF – una dintre cele mai cool frizuri ale barbatilor in 2019 pentru ca este potrivita oricarui stil. Chiar daca necesita un pic de timp pentru ingrijirea si aranjarea acesteia, cu ajutorul anumitor produse de styling, rezultatul final va fi unul de invidiat si super admirat! Te asteptam la Bella Chic, frizerie de top in Militari pentru un look care sa iti puna in valoare fizionomia si personalitatea.
  5. Tunsoare cu parul dat pe spate – sau frizura slicked back este unul din stilurile nonconformiste, dar foarte masculine in acelasi timp. Ai nevoie doar dde cateva produse de styling si vei avea o frizuri aranjata
  6. Tunsoare pentru parul lung – este pentru cei nonconformist; este din ce in ce mai intalnita fiind purtata din ce în ce mai mult de către celebrități sau modele în prezentări de modă. Acest tip de frizura este potrivit pentru barbatii cu parul des, cu fir gros, ușor ondulat pentru a fi lăsat liber pe umeri. Dacă adopți acest stil, trebuie sa ii acorzi un pic mai multa ingrijire folosind șampoane și balsamuri de păr intens hidratante, dar rezultatul va fi de invidiat.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.