blog-salon-frumusete

Răsfață-te, la Bella Chic Studio Militari, cu noul tratament pentru păr Fiberplex

Sănătatea părului este un aspect esențial în îngrijirea personală. Însă, atunci când obișnuiești să îți schimbi culoarea părului, visând la un look fresh și cele mai moderne coafuri, trebuie să acorzi o mai mare atenție părului tău. Implicit, ai nevoie de un tratament eficient, care să îți protejeze părul. Îndrăznește cu noul Fiberplex, tratament revoluționar pentru păr disponibil și la Bella Chic Militari.

Fiberplex, tratamentul ideal pentru protejarea și îngrijirea părului

Recomandat și folosit de profesioniști din întreaga lume, Fiberplex este tratamentul ideal pentru protejarea și îngrijirea părului. Hairstyliștii salonului de înfrumusețare Bella Chic Studio Lujerului îți vor explica astăzi de ce noul Fiberplex te poate ajuta nu doar să îți protejezi eficient părul, ci și să rămâi mereu în pas cu moda, fără grija că vopseaua sau decolorantul afectează firul de păr.

Fiberplex, disponibil și la Bella Chic Studio Militari, este un tratament revoluționar, care propune un sistem din trei trepte de stabilizare și îngrijire a firului de păr. Folosit împreună cu formulele de deschidere, decolorare sau vopsire a părului, amplificatorul-activatorul Fiberplex acționează din interiorul firului de păr, întărind structura firului de păr și protejând părul de deteriorări.

Bella Chic Studio Militari recomandă tratamentul Fiberplex pentru păr

În plus, crema intensifică și sigilează suprafața firului de păr, reducând, cu până la 94%, riscul ruperii părului. Totodată, masca de păr din aceeași gamă Fiberplex te ajută să te bucuri timp îndelungat de un păr sănătos, protejând firele de păr împotriva deteriorărilor mecanice și a celor provocate de iluminare, deschidere sau vopsire. Pe scurt, Fiberplex e tratamentul ideal pentru îngrijirea părului.

Fiberplex poate fi amestecat cu orice tip de vopsea sau decolorant, indiferent de brand-ul folosit, protejând părul la fel de eficient. Așa că, dacă vrei să te bucuri și tu de un păr frumos și sănătos, răsfață-te acum, la salonul de frumusețe Bella Chic Studio Lujerului, cu tratamentul revoluționar Fiberplex. Îndrăznește cu Fiberplex, îndrăznește cu Bella Chic Studio Militari! Îndrăznește acum!