blog-salon-frumusete

Răsfață-te la Bella Chic și Profită de Promoțiile Speciale de Paște

Primăvara aceasta bucură-te de Sărbători și răsfață-te cu cele mai bune servicii de înfrumusețare. Este suficient să treci pragul unui salon de frumusețe profesionist pentru ca tu să strălucești pur și simplu.

Vopsește-te la Bella Chic Studio și Primești CADOU Tuns + Aranjat

Ai impresia că părul tău arată banal? Te-ai decis să faci o schimbare în această privință? Atunci îți recomandăm să apelezi la un salon de frumusețe, ca să obții un vopsit perfect și să fii tratată cu profesionalism. În perioada aceasta, la Bella Chic Studio, pentru orice vopsit, primești CADOU Tuns + Aranjat. Pregătește-te de Sărbătorile de Paște și răsfață-ți părul cu o schimbare de look care să te avantajeze.

Tuns + Spălat + Coafat Păr Lung la doar 55 RON

În general, părul lung necesită mai multă atenție și îngrijire. Tocmai de aceea, în această perioadă, Bella Chic Studio te așteaptă cu oferte promoționale la tuns, spălat și coafat pentru păr lung, la doar 55 RON. Întâmpină sărbătorile cu o coafură fabuloasă!

Tuns + Spălat + Coafat Păr Scurt la doar 45 RON

Chiar dacă ai părul scurt, trebuie să-i acorzi suficientă atenție astfel încât să nu-și piardă strălucirea și forma. Pentru acest lucru, îți sar în ajutor specialiștii salonului de înfrumusețare Lujerului și te întâmpină cu o super ofertă de tuns, spălat și coafat pentru păr scurt la doar 45 RON.

Epilat Total la doar 69 RON

Vara se apropie cu pași repezi, iar salonul de frumusețe Militari ți-a pregătit o promoție foarte avantajoasă, pentru un epilat total. Alege acest serviciu cu doar 69 RON, care cu siguranță îți va satisface și cele mai exigente pretenții.

Manichiură + Pedichiură cu Oja Semipermanentă la doar 89 RON

Îngrijirea unghiilor este esențială pentru un aspect sănătos și frumos. Acum, la Bella Chic Studio unghiile frumoase nu sunt greu de obținut. Vino la salon în perioada Sărbătorilor Pascale și profită de oferta super avantajoasă Manichiură + Pedichiură cu Oja Semipermanentă la doar 89 RON.

Te invităm să faci cunoștință cu profesionalismul unui salon de beauty din București să te bucuri de servicii de înfrumusețare ireproșabile. Profită de promoțiile chic de Paște!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.