blog-salon-frumusete

Promoțiile oferite de Bella Chic Studio în Luna Iubirii

Promoțiile oferite de Bella Chic Studio în Luna Iubirii

Într-o lună în care iubirea este sărbătorită de două ori – atât de Valentine’s Day (14 februarie), cât și de Dragobete (24 februarie) -, salonul de frumusețe Bella Chic Studio Militari îți propune să te iubești în primul rând pe tine. Și, apoi, să te îndrăgostești complet de ofertele speciale pe care ți le oferă salonul Bella Chic Studio Lujerului în Luna Iubirii și să te răsfeți așa cum ai visat întotdeauna.

Așa că, dacă vrei să te simți cu adevărat specială, vino la Bella Chic Studio, alintă-te cu un ceai de vanilie, care te învăluie într-o atmosferă de relaxare și încântare, și profită din plin de promoțiile pe care le-am pregătit special pentru tine. Iar asta, indiferent că alegi serviciile de coafură, pe cele de machiaj sau pe cele de manichiură, pentru că ofertele noastre cuprind toate aceste servicii.

Dacă alegi să îți răsfeți doar mâinile, te poți bucura de oferta manichiură clasică + tratament parafină și de super-prețul de 30 de lei valabil pentru această promoție. Pe de altă parte, dacă vrei un look fresh, tot salonul de frumusețe Bella Chic Studio Militari este alegerea ideală, pentru că aici ți se potrivește o altă promoție: vopsește-te la noi în luna februarie și îți oferim cadou tuns și aranjat.

Și, dacă tot vorbim de un look fresh, te sfătuim să alegi și serviciile de coafură oferite de hairstyliștii noștri profesioniști. Astfel, oferta tuns+spălat+coafat păr lung îți aduce super-prețul de numai 55 de lei, în vreme ce promoția tuns+spălat+coafat păr scurt propune prețul de numai 45 de lei. La fel de bine poți opta pentru pachetul complet make up+coafat+manichiură clasică, la doar 200 de lei.

Promoțiile oferite de salonul de înfrumusețare Bella Chic Studio Militari sunt valabile pe tot parcursul lunii februarie.