blog-salon-frumusete

Promoțiile LUNII MARTIE: Bella Chic Studio vă așteaptă cu oferte speciale și cu reduceri pentru tuns, coafat și manichiură

Martie este luna în care trebuie să radiezi de frumusețe și fericire. Ți-ai dorit vreodată ca lumea să vadă cât de frumoasă ești cu adevărat? Bella Chic Studio te va ajuta să-ți pui în valoare frumusețea naturală. Prin stabilirea unei rutine cosmetice de înfrumusețare, vei avea mai multă încredere în tine și vei fi capabilă să îți accentuezi într-adevăr cele mai frumoase trăsături pe care le ai.

Oferte Tuns + Spălat + Coafat

O tunsoare bună te va face să te simți întotdeauna bine. Nu-i așa? Aceasta trebuie să se potrivească formei feței și tipului de păr. În cazul în care doriți o schimbare, la Bella Chic Studio, în toată luna martie, ai oferte speciale pentru tuns, spălat și coafat. Aici vei obține un look care să se potrivească personalității și stilului tău de viață.

Părul, unghiile și machiajul sunt cei trei piloni de frumusețe pe care nu trebuie să-i neglijezi.

Primăvara aceasta, la salon de frumusețe Militari  Bella Chic Studio  ai ocazia să-ți pui în valoare frumusețea și să te răsfeți cu oferte speciale. Martie este luna mărțișorului și a femeilor care au grijă de ele!