blog-salon-frumusete

PROMOȚII NOI la Bella Chic Studio – Prinde Ofertele Speciale Pentru Epilare Totală Și Manichiură/Pedichiură

Un salon de frumusețe profesionist este întotdeauna alegerea ideală pentru ca tu să te simți răsfățată și apreciată. Și dacă așa e, de ce să nu apelezi la serviciile unui salon care te întâmpină cu o atmosferă plăcută și călduroasă, personal amabil, servicii impecabile și prețuri tentante? La Bella Chic Studio, ofertele speciale continuă și te așteaptă cu cele mai avantajoase promoții.

Pachete Promoționale Pentru Epilat Total

Pentru a scăpa de grija părului inestetic, milioane de femei din întreaga lume apelează la epilarea totală. Fie că alegi să te epilezi cu ceara tradițională sau cu ceară de unică folosință, cu siguranță vei beneficia de o piele netedă și frumoasă. Epilarea cu ceară este soluția ideală pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc o piele cât mai catifelată. La Bella Chic Studio te bucuri de un aspect îngrijit al pielii cu doar 69 RON pentru Epilarea cu Ceară Tradițională și cu doar 85 RON pentru Epilarea cu Ceară de Unică Folosință. Prin această metodă clasică de îndepărtare a părului nedorit, profesioniștii salonului de frumusețe din Militari îți asigură o piele netedă chiar și în zonele mai greu accesibile. Profită de aceste promoții și alege cu încredere metoda epilării totale cu ceară și vezi efectele pozitive imediate.

Manichiură Și Pedichiură Semi-Permanentă La Doar 89 RON

Știm că manichiura și pedichiura este foarte importantă, că necesită timp și atenție pentru a arăta impecabil. De asemenea, mai știm că timpul tău este foarte prețios, așa că specialiștii salonului de frumusețe Bella Chic îți garantează manichiură și pedichiură cu ojă semi-permanentă, făcute deodată și profesioniste, gata într-o oră și jumătate. Poți opta pentru modelul manichiurii și a pedichiurii în funcție de preferințe, iar ambianța plăcută și personalul calificat te vor aștepta cu drag, ca să te răsfețe exact așa cum meriți.

Ai grijă de tine și solicită efectuarea oricărui serviciu oferit de Bella Chic Studio, ca să arăți minunat și să fii în cea mai bună formă fizică.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.