Uncategorized

Model unghii gel: Ce se poartă în vara anului 2021?

Care sunt cele mai cool modele de unghii pentru vara anului 2021? Aceasta este întrebarea pe care multe dintre noi au început să și-o pună, și cu atât de multe fotografii de pe Pinterest, idei de pe diverse site-uri de modă de urmat, și influenceri, poate fi dificil să știi ce să alegi. Ținutele pot fi într-adevăr unice pentru că sute de combinații pe care le poți face, așa că și machiajul ochilor și aspectul îndrăzneț al unghiilor trebuie să fie unic, dar în pas cu moda.

Ce modele de unghii să alegi?

Modelele de unghii au fost întotdeauna o modalitate potrivită de a vă reprezenta stilul personal, iar tendința unghiilor drăguțe trebuie lăsată în urmă anul acesta. Dar, în timp ce desenele de unghii din trecut constau în buline pastelate, aspectul din 2021 este puțin mai sofisticat.
Deci, ce modele de unghii ar trebui să alegi pentru anul acesta? La ce tendințe ar trebui să spui NU și ce modele vor fi cool pe tot parcursul anului? Profesioniștii de la Bella Chic – salon manichiură, poți avea pe tot parcursul anului unghii cu gel, unghii false sau unghii semipermanente mereu cool și în trend! Iată cele mai interesante modele de unghii pentru vara anului 2021:

Unghii cu model cuticle moon

În ceea ce privește modelele de unghii, probabil toți tehnicienii au făcut manichiura franceză. Este simplu de realizat, ușor și eficient, dar nu este, în niciun caz, învechită. Totuși, în 2021, unghiile tale merită un upgrade. Designul „cuticle moon” este o tendință pentru 2021 și, cu aspectul său elegant, este ușor de văzut de ce. Tot ce trebuie să faci este să creezi un arc fie conform patului tău cuticule, fie să te îndepărtezi de acesta și apoi completezi spațiul în consecință. Apoi, doar pictează restul unghiei cu culoarea dorită. Este o modalitate foarte ușoară de a face ceva diferit și, cu combinații interminabile de culori, poți menține acest design rotativ pe tot parcursul anului.

Stickere minimaliste pe unghii simple

Cu toții am încercat să creăm singuri modele de unghii îndrăznețe și complicate, dar de îndată ce treci de la mâna ta dominantă la cea non-dominantă, totul se schimbă. Oja se întinde peste tot, iar îndepărtarea ei poate fi dificilă. Și este chiar mai mult un dezastru când este implicată oja neagră. Din fericire pentru noi, modelele de unghii – create de autocolante pentru unghii – sunt tendința pentru 2021 și, sincer, ne place, deoarece unghiile acrilice pot fi riscante.

Manichiură french cu un design special

Există ceva de spus despre manichiura franceză – acest design de unghii atemporal, profesional și cu întreținere redusă și-a menținut popularitatea. Dar vârful francez pătrat și-a urmat cursul și, dacă încerci să folosești 2021 ca an pentru a schimba aspectul de design al unghiilor, atunci încearcă noua modă a vârfului francez: unghiile de catifea. Da, ai citit corect! Spune-i artistului să folosească pudră pentru vârful french!

Unghii retro

Anii 1950 și 1960 au într-adevăr un moment de revenire în 2021, iar tendințele esteticii moderne de la mijlocul secolului au apărut chiar în modelele de unghii. Arta retro este folosită în tehnicile de design al unghiilor pentru 2021, deoarece este elegantă și sofisticată, dar are o poziție favorabilă de culoare.

Unghii în culori îndrăznețe

Te-ai săturat de unghiile nude sau în culori pastel? Pentru 2021, optează pentru modele îndrăznețe de unghii sub formă de detalii. Acesta este aproape cel mai ușor și la îndemână design de unghii pe care îl poți alege atunci când ești în pană de idei!

Modelele de unghii pot veni și pleca le fel ca vremea – se pare că tendințele se schimbă mereu și poate fi dificil să ții pasul cu ele, însă pentru vara aceasta poți fii pregătită dacă vei ține cont de cele prezentate în acest articol!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.