blog-salon-frumusete

Întreținerea Părului Vopsit

Fie că vrei să-ți pui în valoare părul, că ești atrasă de o culoare anume sau că vrei să fii în tendințe, de multe ori alegi să renunți la culoarea naturală și să îți vopsești părul. Noua culoare îi conferă părului tău un aspect strălucitor și te face să ieși în evidență, însă e nevoie de o îngrijire foarte atentă pentru a-ți menține culoarea. Iată câteva metode prin care să te asiguri că sănătatea părului tău nu va fi afectată.

Folosește un tratament special

Un tratament profesional de păr se bazează pe o formulă special creată pentru îngrijirea părului. De aceea, este cea mai eficientă soluție pentru a repara părul afectat de vopsea sau pentru a-l întreține. La salon Bella Chic, am pregătit pentru tine un tratament special la ofertă. Tratamentul Keraterm ajută la regenerarea părului deteriorat, lăsându-l mătăsos, fin și sănătos. Aplicându-se sub formă de șampon, mască și spray este ideal pentru părul vopsit, intins cu placa sau tratat chimic. Prețurile sunt foarte accesibile:

  • Păr mediu – 65 ron
  • Păr lung – 100 ron
  • Păr foarte lung – 120 de ron

Tunde-ți vârfurile mai des

În cazul părului vopsit, vârfurile se deteriorează mult mai ușor. Pentru ca părul să își mențină sănătatea, e nevoie să îți tunzi vârfurile măcar o dată la trei luni. Astfel, te vei bucura de un aspect natural și nu vei mai avea grija vârfurilor despicate. Pentru protecție de durată, este recomandat să aplici ulei pe vârfuri, o data la două-trei zile.

Nu uita de hidratare

Hidratarea este esențială pentru sănătatea părului vopsit. În acest sens, este bine să folosești o mască de păr după fiecare șamponare. De asemenea, poți aplica o mască din uleiuri de păr cu o jumătate de oră înainte de spălare.

 

Te așteptăm cu drag la Salon Bella Chic cu tratamente profesionale și mai multe sfaturi despre îngrijirea părului vopsit. Programează-te chiar acum la nr. de tel. 0314251011.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.