blog-salon-frumusete

Îngrijirea părului gras – 3 Sfaturi Pentru Un Păr Sănătos

Îți dorești să ai un păr frumos și sănătos? Acum e foarte simplu! Există diferite metode prin care poți obține cu ușurință acest lucru și te poți bucura de frumusețea părului tău pentru un timp îndelungat:

Nu Îți Spăla Zilnic Părul

Probabil că ai mai auzit de foarte multe ori acest sfat. Specialiștii ne recomandă acest lucru deoarece spălarea zilnică a părului stimulează glandele sebacee, care vor produce mai mult ulei și vor da părului un aspect gras și nesănătos. Apelează la un salon de înfrumusețare pentru spălarea corectă a părului și cere sfatul celor mai buni specialiști.

Nu Schimba Șamponul Foarte Des

Alege un șampon care să se potrivească părului tău, în funcție de ceea ce ai nevoie. Stiliștii sunt de părere că schimbarea șamponului afectează sănătatea și aspectul podoabei capilare. Tocmai de aceea, este recomandat să-l speli cel mult o dată la 2/3 zile.

Taie-ți Vârfurile Regulat

Cel puțin o dată pe lună este recomandat să mergi la Salonul de Înfrumusețare Lujerului pentru tăierea vârfurilor. Acest lucru este foarte important dacă îți dorești ca părul tău să arate spectaculos și plin de volum de fiecare dată. Părul crește mult mai repede și mai frumos în momentul în care avem grijă regulat de el.

Un păr frumos este unul dintre cele mai mari atuuri pe care le poate avea o femeie.

Pentru că îngrijirea și sănătatea părului tău este foarte importantă pentru noi, te așteptăm cu drag la Salonul de Înfrumusețare din Militari pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de înfrumusețare care te vor face să strălucești.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.