blog-salon-frumusete

Idei de coafuri simple pentru Revelion 2019-2020

Petrecerea de sfarsit de an trebuie sa fie de neuitat, fabuloasa, spectaculoasa, plina de veselie si momente memorabile iar noi trebuie sa privim cu bucurie spre viitor Iar la toate aceastea adauga o tinuta ca de un sfarsit de an de succes, care sa depaseasca toate asteptarile, o tinuta impecabila.

Restaurantul e rezervat, rochia si pantofii sunt pregatite cu mare atentie, accesoriile si machiajul sunt stabilite in urma tinutei, insa un singur lucru a mai rămas de pus la punct: cum îți vei aranja părul! Ca sa te inspire, am pregatit cateva idei de coafuri pentru revelion potrivite pentru orice stil si preferinta!

Desi in timpul anului poate nu acordam o atentie deosebita modului in care ne aranjam parul, pentru o petrecere eleganta din noaptea dintre ani, coafura poate reprezenta elementul cheie care sa intregeasca intregul look.

Desi trendurile se schimba de la an la an si aduc coafuri extravagante, doamnele opteaza pentru aceleasi coafuri populare, usor de realizat, comode si potrivite pentru orice stil. Printre acestea se Numara buclele: usoare cu efect de waves, ample si foarte sexy, bucle foarte definite si lasate sa cada elegant sau bucle prinse lateral pentru un efect glam.

coafura petrecere

Idei coafuri revelion 2019-2020

 

Ne bucuram daca ți-ai făcut deja o idee despre ce coafură îți dorești să porți de Revelion insa daca te numeri printre doamnele care sunt in pana de idei, am ales cateva idei de coafuri simple pentru revelion care sa te inspire pentru petrecerea dintre ani.

Buclele lejere nu se vor demoda niciodata si pot fi realizate atat pe parul scurt, cat si pe cel lung. Au și un mare avantaj: sunt ușor de realizat și ușor de întreținut, nevând nevoie de prea multe retușuri pe parcursul petrecerii. Sunt usor de purtat si au un aer foarte feminin si delicat.

Parul impletit – este din ce in ce mai abordat pentru petreceri si ocazii speciale, in special de fetele cu parul lung. Alege să o împletești pe partea laterală a capului și apoi să o prinzi într-un coc lejer la ceafă. Vei avea o coafura chic si super comoda.

Cocul elegant si modern – nu se demodeaza niciodata desi este o coafură clasică, pentru ca este ușor de obținut, ușor de întreținut pe parcursul serii și, în plus, oferă un aer romantic purtătoarei. Pentru un aer lejer, poti scoate cateva suvite din stransoarea acestuia.

Coada de cal – desi o coafura clasica, o poti transforma intr-o coafura de petrecere glam cu cateva accesorii stralucitoare sau chiar produse de styling speciale: glitter, wet look etc

Un lucru important de care trebuie sa tina cont doamnele si domnisoarele este locatia petrecerii si cerintele acesteia. Prin urmare, daca urmeaza sa petreceti intr-un loc pretentios, sofisticat, trebuie sa alegeti o coafura strălucitoare, eleganta cu influente retro poate la care adaugi accesorii stralucitoare, glam. Dacă petreceti Revelionul la un simplu restaurant, puteti opta pentru un păr desprins, combinat cu câteva împletituri sau bucle lejere. Dacă alegeti să pășiti în 2020 într-un club sau pub, putem alege un look elegant, dar mai dezordonat poate si accesorizat.

Tu cum iti vei coafa parul la petrecerea de Revelion? Dar si mai important, ti-ai facut programare la salon? Daca inca nu ai apucat, te asteptam la Bella Chic Studio, cel mai popular salon de coafura din Militari!  Programeaza-te si beneficiaza de cele mai bune servicii la cele mai bune preturi.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.