blog-salon-frumusete

Diferența dintre o Manichiură cu Gel și o Manichiură Semi-permanentă

Ai stat vreodată pe gânduri când a trebuit să-ți alegi tipul de manichiură? La Bella Chic primim deseori vizite de la cliente care nu sunt tocmai sigure de alegerea lor. De aceea, expertele noastre le oferă informații legate de avantajele fiecărui tip de manichiură în parte, pentru a le facilita alegerea. Astăzi, ne dorim să împărtășim aceste detalii cu tine! Iată care sunt diferențele majore dintre cele două metode de realizare a unei manichiuri

Durabilitatea manichiurii

Oja semi-permanentă este într-adevăr varianta mai rezistentă a unei manichiuri în stil clasic. Cu toate acestea, manichiura cu gel este învingătoare la acest capitol. Stratul de gel, aplicat deasupra Primer-ului de fixare și acoperit cu un Top Coat protector, formează cea mai rezistentă combinație.

În timp ce oja semi-permanentă se poate deteriora în 2-3 săptămâni, manichiura cu gel poate rezista până la o lună de zile sau chiar mai mult, în funcție de activitățile la care sunt supuse. Cu toate acestea, este recomandat să vizitați un salon de înfrumusețare pentru întreținerea periodică o data la 2-3 săptămâni.

Durata procesului de aplicare

Dacă manichiura cu gel învinge în lupta pentru rezistență, oja semi-permanentă beneficiază de un process de aplicare mult mai rapid. Manichiura semi-permanentă se realizează în 5 pași: curățarea unghiei, aplicarea bazei, aplicarea ojei semi-permanente și un strat Top Coat pentru protecție. Unghiile se usucă rapid cu ajutorul lămpii UV.

Aplicarea gelului pe unghii necesită mai mult timp, însă tot procesul este realizat cu o meticulozitate care, într-adevăr, duce la un rezultat perfect. Stratul de gel oferă o suprafață netedă, lucioasă și fără cusur. Cu toate acestea, durabilitatea manichiurii compensează pentru durata aplicării.

“Datul jos” al unghiilor

Cu siguranță ai auzit și tu o prietenă spunând “Mă duc să îmi dau jos unghiile”. Fie că vorbim despre manichiura cu gel sau despre cea cu ojă semi-permanentă, “datul jos” este un capitol la care cele două se află la egalitate. Atât oja semi-permanentă cât și gelul, necesită o anumită metodă de curățare. De cele mai multe ori, clientelor le este recomandat să viziteze un salon de înfrumusețare pentru a beneficia de un “dat jos” ca la carte.

Pentru că am promis să vă facilităm alegerea, iată cele două concluzii la care am ajuns

Pentru o manichiură care să reziste chiar și în cele mai solicitante condiții, optează pentru o manichiură cu gel! Pentru asta, va trebui să îți rezervi între o oră jumate – două pentru aplicarea unghiilor.

Pentru o manichiură rapidă și mai rezistentă decât oja normală, optați pentru o manichiură semi-permanentă! Chiar dacă nu va rezista la fel de mult ca o manichiură cu gel, aceasta necesită mai puțin timp pentru aplicare.

Pentru întreținerea manichiurii sau realizarea acesteia, fie cu gel, fie prin alte metode, salonul Bella Chic te așteaptă cu cele mai bune servicii și cu o echipă gata să îți ofere cel mai frumos rezultat!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.