blog-salon-frumusete

De Sărbători, fii frumoasă din cap până în picioare!

Sărbătorile de Paște încep să ne bată la ușă, iar tu trebuie să le întâmpini așa cum se cuvine. În vederea acestui lucru, coafor Lujerului ți-a pregătit multe suprize și promoții speciale pentru ca tu să te răsfeți cu cele mai bune servicii de înfrumusețare.

Pregătește-ți părul de Sărbătoare

Nu ai suficient timp la dispoziție să-i acorzi atenția necesară părului tău? Mai sunt doar câteva zile până la Paște și nu ai apucat să te vopsești? Bella Chic Studio are soluția ideală pentru toate aceste lucruri. Vino la salon în perioada aceasta, iar specialiștii noștri te vor răsfăța cu cele mai avantajoase reduceri. Prinde pachetele promoționale Tuns + Spălat + Aranjat Păr Lung la doar 55 RON sau Tuns + Spălat + Aranjat Păr Scurt la doar 45 RON. Pentru un look spectaculos venim în completare cu o altă super promoție: Pentru orice Vopsit primești CADOU Tuns + Aranjat.

Scapă de părul inestetic simplu și rapid

Vino oricând în această perioada la salonul de frumusețe din Militari și beneficiază de un Epilat Total la doar 69 RON. Scapă de părul nedorit și obține o piele netedă și fină în cel mai simplu și rapid mod. Simte-te minunat în pielea ta și fii strălucitoare în aceste zile de sărbătoare.

Oferă mai multă importanță unghiilor tale

Se întâmplă de multe ori să nu oferim importanța cuvenită îngrijirii unghiilor. Lasă acest lucru pe mâna specialiștilor de la Bella Chic Studio și bucură-te de Manichiura și Pedichiura cu Oja Semi-permanentă la doar  89 RON.  Ai grijă ca mâinile tale să fie frumoase și îngrijite mereu.

Simte-te frumoasă în fiecare zi și profită de aceste oferte create special pentru tine.

Te așteptăm la salonul de frumusețe Sector 6 ca să ne bucurăm împreună de rezultatele uimitoare care te vor face să fii în centrul atenției în fiecare moment.