blog-salon-frumusete, Uncategorized

Cum să îți îngrijești tenul pe timp de vară

Pentru că pielea noastră este mai sensibilă în anotimpul cald și suferă diferite schimbări din cauza temperaturilor, trebuie să îi acordăm o atenție deosebită. Indiferent de tipul de ten, protecția împotriva iritațiilor și a asurilor este necesară pentru sănătatea pielii. Pentru a sta toată vara fără griji, îți prezentăm câteva sfaturi pentru îngrijire pe care ar trebui să le urmezi. Astfel, pielea ta va căpăta un aspect curat și luminos.

Folosește creme cu factor de protecție

Fie că plănuiești să petreci timpul la plajă sau să faci o scurtă plimbare în oraș, trebuie să folosești o cremă cu factor de protecție ridicat. În acestă perioadă, razele soarelui sunt mult mai dăunătoare pentru tenul tău, provocând îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, nu neglija pielea din jurul ochilor. Poartă ochelari de soare mai mari, pentru a împiedica apariția ridurilor.

Încearcă un tratament profesional pentru ten

Dacă vrei să te bucuri de protecție și îngrijire optimă, programează-te pentru un tratament profesional pentru ten. Un tratament bio Staminalis este potrivit pentru orice tip de ten, lăsând pielea delicată și fermă. De asemenea, poți încerca un tratament prin microdermabraziune – o metodă ideală de curățare și exfoliere a tenului, care îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii.

Curăță și hidratează tenul

Ai grijă întotdeauna să te demachezi și să îți hidratezi tenul. Dacă vrei să te asiguri că toate impuritățile au fost eliminate așa cum trebuie, poți merge la un salon de înfrumusețare pentru servicii de Demachiere și tonifiere sau Gomaj și aplicat cremă.

 

Nu lăsa razele de soare să îți afecteze pielea. Hidratează-ți tenul în fiecare zi, iar pentru tratamente profesionale de îngrijire a pielii, te așteptăm cu drag la salon nostrum primitor din Militari.

Pentru programări, sună la 0773.842.417 – Bella Chic Militari!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.