blog-salon-frumusete

Cum să ai un machiaj perfect în 3 pași simpli?

Ești în toiul pregătirilor pentru un eveniment foarte important și ai nevoie de un machiaj de excepție sau pur și simplu îți dorești un machiaj impecabil chiar și la birou? Nu-ți face probleme! Îți vom prezenta câteva trucuri de machiaj, cu ajutorul cărora vei obține un look perfect, în doar 3 pași simpli:

Aplică un produs de îngrijire a pielii, înainte de a te machia

Un machiaj aplicat cu succes se datorează și unei pieli hidratate și catifelate. În vederea acestui lucru, este necesar să alegi un produs cosmetic adaptat nevoilor pielii tale, care să te ajute să obții o piele sănătoasă, cu un aspect luminos. Dacă nu știi foarte bine care este produsul potrivit pe care ar trebui să-l utilizezi, apelează la sfatul unor specialiști în frumusețe, care, cu siguranță, te vor îndruma în alegerea produsului perfect pentru tine.

Folosește un fond de ten potrivit nuanței pielii tale

În cazul în care fondul de ten este ales corect, aplicarea lui ajută la acoperirea imperfecțiunilor de pe față. În caz contrar, acesta poate distruge întreg machiajul, oferindu-i un aspect neîngrijit și inestetic. Alege cu grijă nuanța fondului de ten, să nu fie prea închisă sau deschisă. Astfel, vei obține o textură transparentă care îți va lumina fața. Fondul de ten este unul dintre cele mai importante elemente din trusa de machiaj al oricărei femei, tocmai de aceea, trebuie să-i acordăm o mai mare importanță.

Pune-ți în evidență ochii

Fie că ai ochii în nuanță închisă sau deschisă, scoate-i în evidență prin culori deschise în partea interioară și inferioară a pleoapei. Folosește nuanțele închise ale fardurilor doar în colțurile exterioare ale ochilor. De asemenea, completează acest machiaj cu o mascara, care să lungească și să dea volum genelor. Pentru a evita încărcarea lor, nu aplica mascara mai mult de două straturi. Ca să fii sigură că aplici un machiaj corect și atrăgător, apelează la recomandările unui salon de înfrumusețare profesionist. Astfel, vei știi exact ce te avantajează și ce trebuie să folosești sau să eviți în momentul în care te machiezi.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.