blog-salon-frumusete

Cum să ai un păr strălucitor ca în reclame?

Îngrijirea părului poate să-ți dea multe bătăi de cap dacă nu știi exact ce trebuie să faci pentru ca acesta să arate bine și să crească rapid. Secretul unui păr frumos și stralucitor este ritualul de îngrijire al acestuia:

Spală și Șamponează Părul Corect

Spălarea părului diferă de la o persoană la alta. Glandele sebacee se dezvoltă diferit la fiecare dintre noi, fapt care influențează frecvența cu care trebuie să ne spălăm părul. Specialiștii  consideră că șamponarea frecventă a părulul cauzează o mare producție de sebum, fapt care duce la un aspect neplăcut al părului. Părul poate fi menținut curat și sănătos dacă îl speli de cel mult trei ori pe săptămână și îl șamponezi de două ori la fiecare spălare. Apelează la sfatul unor specialiști de înfrumusețare, pentru a-ți recomanda produsele potrivite tipului tău de păr.

Folosește Protecție Înainte De Uscarea Părului

Părul se deshidratează foarte tare în momentul în care îl uscăm. Tocmai de aceea, înainte de fiecare uscare este recomandat să folosești o protecție. Apelează la măști protectoare și la produse de îngrijire cu efect profund de hidratare. Părul este mult mai sensibil atunci când e ud și necesită o atenție deosebită.

Taie Vârfurile Părului Regulat

Dacă vrei să ai un păr bogat și strălucitor, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-i tunzi regula vârfurile. Vârfurile despicate sunt predispuse la rupere, iar acest lucru afectează sănătatea părului tău. Cel puțin o dată la șase săptămâni este recomandat să apelezi la serviciile unui salon de înfrumusețare pentru tăierea corectă și uniformă a vârfurilor părului tău.

Încă din secolul 20, femeile obișnuiau să meargă la saloanele de înfrumusețare cel puțin o dată pe lună. Vino și tu la Bella Chic Studio, unde specialiștii noștri îți vor oferi cele mai utile sfaturi de înfrumusețare pentru ca tu să arăți impecabil mereu.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.