blog-salon-frumusete

Cum să ai mereu un ten neted și curat?

Nu este niciun secret pentru nimeni că, în primul rând o piele sănătoasă înseamnă o piele curată. Așadar, cu doar câteva trucuri îți poți transforma pielea într-una mereu luminoasă și sănătoasă.

Încearcă să îți atingi fața cât mai rar posibil!

Chiar dacă de multe ori nici nu ne dăm seama când ne atingem fața, încearcă să stai departe de acest lucru. Activitățile noastre zilnice ne determină să punem mâna pe tot felul de lucruri. Începând de la telefonul mobil și terminând cu laptopul, fiecare obiect în parte este plin de microbi. Tocmai de aceea trebuie să eviți cât mai mult contactul cu tenul feței, iar dacă nu prea reușești, spală-te pe mâini cât de des poți. Cel puțin, vei diminua impactul negativ al acestui obicei.

Exfoliază-ți pielea periodic!

Pentru ca pielea ta să arate impecabil în fiecare are nevoie de exfoliere periodică. Vizitează un salon de cosmetica din Militari și cere sfatul specialiștilor cu privire la modul în care îți poți exfolia pielea cât mai corect. Acest lucru este esențial dacă vrei să ai un ten neted și curat.

Ai grijă la alimentație!

Probabil că ai auzit de multe ori că ceea ce mănânci se reflectă în aspectul pielii noastre. Ei bine, acest lucru este perfect adevărat. Deși există multe produse cosmetice, iar un salon de înfrumusețare profesionist chiar poate face minuni cu pielea noastră, alimentația joacă un rol destul de important.

Piele netedă și frumoasă zi de zi? Acest lucru poate deveni realitate în cadrul salonului nostru din Militari, unde specialiștii noștri vor avea grijă ca pielea ta să își recapete confortul și strălucirea de care are nevoie.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.