blog-salon-frumusete

Cu ce modele de manichiuri întâmpinăm vara? Tendințe manichiuri de vara la Bella Chic Studio

În vara lui 2019, gama de culori de lacuri de unghii este izbitoare în diversitatea și bogăție. Odată cu sosirea sezonului estival, până și manichiura noastră radiază, devine mai strălucitoare, mai frumoasă și capătă mai multă atenție.

Desigur, o manichiura frantuzeasca sau niste unghii nude sunt alegerea perfecta pentru orice sezon si sunt varianta sigura de fiecare data. Dar, totusi, a venit vara, iar specialistii spun vara aceasta se poartă îndrăzneala. Manichiura pentru vara 2019 este vesela si creativa, iar optiuni exista din plin.

Cu tematică estivala, inspirate de soare și valuri, culorile, aromele si vibratiile acestui anotimp merg direct pe manichiura doamnelor și domnișoarelor. Iată câteva inspirații pe care le vei găsi vara aceasta la salonul Bella Chic Studio!

manichiura de vara

Tendințele verii pentru o manichiură cool!

Pentru că în fiecare sezon își face prezență o selecție variată de nuanțe, noi îți reecomandăm să ieși din zona de nuanțe clasice și să optezi pentru o manichiură de festival! Insa, daca simți că nu te reprezintă, poți adăuga doar câteva elemente estivale într-un mod cât mai discret. Poți combina culorile naturale și pastelurile cu câte o nuanță contrastantă, sau cu buline, linii, sau aplicații jucăușe.

Iată câteva modele de unghii fabuloase pentru vară:

  • Manichiura floralăcine nu adoră florile, fie ele și pe unghii? Dacă unghiile tale poartă frumos pictate florile tale preferate,  ai făcut o alegerea minuntată. Cu siguranță vei atrage atenția și vei fi admirată.
  • Manichiura multicoloră – e clar că vara se poartă culorile vesele, așa că poți îndrăzni să adaugi un pic de culoare și pe unghiile tale; pune pe fiecare unghie cate o culoare de oja si vei crea un efect foarte vessel care îți va pune chiar și un zâmbet pe față ori de câte ori le vei privi.
  • Manichiura neon – deși nu este printre favoritele verii, manichiura neon poate crea un efect foarte frumos. Iti recomandăm o manichiură cu unghii scurte și în culori atractive de roșu, roz, verde sau portocaliu care merg perfect cu o piele bronzată.
  • Manichiura estivala – înseamnă tot ce ne duce cu gândul la vacanță, plajă, mare și mult soare. Modelele marinărești, nuanțele de galben, de alb sau de albastru, picturi cu valuri, linii și nisip. 😊
  • Manichiura pastelata – vara scoate la iveală culori pastelate fabuloase pregătite de a fi purtate de doamne și domnișoare. Unghiile în culori pastelate sunt precum niște bezele și bomboane care emană un sentiment de fericire și încântare, așa că îndrăznește să porți o manichiură în nuanțe pastelate.

Toate aceste modele de manichiuri pentru vară sunt foarte cerute de clientele Bella Chic Studio pentru că oferă un aer cald, vesel și radiant oricărei ținute de vară.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.