blog-salon-frumusete

Coafuri de nuntă – vezi tendințele în 2019

O nuntă înseamnă o rochie perfectă, un machiaj spectaculos dar și o coafură pe măsură. Toate cele trei elemente creează ținuta perfectă cu care poți merge la un eveniment elegant precum nunta.

Fie că eșți mireasă, nașă, domnișoară de onoare sau pur și simplu invitată, ținuta ta trebuie să fie impecabilă, iar coafură este la fel de importantă precum găsirea rochiei perfecte sau a machiajului!

Coafura pentru nuntă poate aduce un plus de senzualitate și romantism outfitului tău sau îl poate distruge. Iar dacă încă nu te-ai decis în alegerea coafurii de nuntă care să se potrivească stilului tău, noi ți-am pregătit câteva idei potrivite acestui eveniment. Iar 2019 e anul în care puteți încerca tot ce vă doriți, pentru că aveți de unde alege.

coafuri de nunta

 Tipuri de coafuri de nuntă

Dacă vrei să fii o prințesă în ziua nunții, trebuie să ai și o coafură de prințesă, nu? Inspirată din personajele feminine mult adorate din copilărie, această coafură este printre cele mai solicitate coafuri de nuntă sau de mireasă.

Iar poate a două cea mai dorită coafură de nuntă, este coafura de tip coc, în toate formele sale. Poţi opta fie pentru unul dezordonat, cu şuviţe lăsate în afară, în stilul romantic sau boho, sau penru un coc neted, bine prins, în stil spaniol.

Fetele cu părul lung pot opta, de asemenea, pentru clasica coafură pony tale (coadă de cal), ușor de făcut și mai ales ușor de întreținut în ziua nunții, perfectă pentru fetele energice, car vor dansa până când răsare soarele!

Avem și fete romantice printre noi, nu, cu păr lung precum Ileana Cosânzeana? Pentru o așa podoabă capilară, buclele lejere, romantic, sunt coafură ideală de nuntă. În funcţie de lungimea şi grosimea firului tău de păr, poţi alege să-ți faci bucle mari care să înceapă din partea de sus a capului, dând senzația de volum, sau poți opta pentru bucle delicate, doar la bază, pentru un look lejer, relaxat și minimalist.

Din ce în ce mai solicitate pentru astfel de evenimente, sunt împletiturile, putând fi purtate într-o mulțime de forme. Dacă alegi să îţi faci o împletitură, poţi prinde câteva flori în părul tău: un look demn de o zână din basme!

Cum alegi coafura ideală de nuntă?

Pentru că părul trebuie să arate impecabil în ziua cea mare, va trebui să țineți cont de câteva sfaturi esențiale:

  • Coafura ta trebuie să se potrivească și cu stilul rochiei alese. Dacă rochia este mult prea încărcată, echilibrează balanţa cu o coafură simplă şi câteva accesorii discrete.
  • Alege din timp câteva idei și testează-le. Asfel, vei vedea care se potrivește cel mai bine cu rochia, cu stilul tău propriu, cu trasăturile feței, dar și cât de bine te simți purtând-o
  • Gândeşte-te bine dacă te descurci să îţi faci părul singură sau dacă e cazul să apelezi la ajutorul unui expert. Afla mai multe despre serviciile Bella Chic şi fă-ţi din timp programare la salon.

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.