blog-salon-frumusete

Clienții noștri sunt clienți mulțumiți

De-lungul timpului, Bella Chic Studio, a încercat să ofere tuturor clienților care au trecut pragul salonului de înfrumusețare, numai servicii de calitate care să satisfacă toate cerințele acestora. Satisfacția clienților noștri au răsplătit întotdeauna munca specialiștilor care au depus de fiecare dată efortul de a oferi cele mai bune servicii de înfrumusețare.

Ce spun clienții noștri?

Toți cei de la Salonul nostru din Militari sunt foarte mândri de efortul constant depus în vederea satisfacerii tuturor cerințelor și nevoilor clienților noștri. Datorită faptului că aceștia au apreciat fiecare serviciu de înfrumusețare oferit, ne determină să să fim din ce în ce mai buni și să le oferim în continuare cele mai bune servicii posibile.

Părerile și recomandările clienților noștri

Cristiana este o bloggeriță de modă din București, o fire sociabilă și spontană, care a avut ocazia să beneficieze de serviciile noastre de înfrumusețare.

”Am intrat la coafor. Am încercat să îi explic ce mi-aș dori eu, cu mențiunea că nu prea au reușit mulți să îmi ofere buclele de vis, având în vedere părul meu foarte moale și dificil. 30 de minute mai târziu, ieșeam pe ușa salonului cu niște bucle cum nu am văzut în viața mea. Neam de neamul lui nu a văzut așa bucle frumoase!”

Mai multe detalii despre experiența Cristianei la salonul nostru, poți citi în articolul pe care îl găsești aici.

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.