blog-salon-frumusete, Uncategorized

Cele mai în vogă coafuri de mireasă ale anului

Ziua nunții este un moment important și plin de fericire in viața oricărei femei, motiv pentru care pregătirile pentru acest eveniment sunt pe măsură. Fie că este timpul sa faci următorul pas sau ai decis sa îți alegi coafura de mireasa din timp, noi ne dorim să îți ușurăm munca. Așadar, astăzi îți oferim cele mai hot tendințe ale anului 2017. Tot ce ai tu de făcut este să o alegi pe cea care te reprezintă.

Buclele lejere

Iubim buclele lejere! Această coafură este accesibilă atât pentru părul lung cât și pentru cel scurt. În ciuda cocului clasic ce ne promite că până la sfârșitul petrecerii coafura noastră va arăta impecabil, din ce în ce mai multe femei aleg o coafură mai relaxată. De asemenea, buclele lejere sunt perfecte pentru accesorii de păr spectaculoase.

 


 

Împletiturile

Dacă îți dorești o coafură romantică, împletiturile sunt ceea ce cauți. Este alegerea ta dacă optezi pentru o împletitura minimalistă sau o coafură mai detaliată. În modelul pe care ți-l alegi, poți adăuga inserții cu flori și alte accesorii care să îți trimită invitații cu gândul la o lume de basm.

 

 

Cocul elegant

Cocul este alegerea cea mai răspândită în rândul mireselor și există o explicație foarte simplă pentru asta. Este elegant, special, rafinat și un trend nemuritor. Fiecare coc în parte are personalitatea lui și va capta mereu privirile invitaților. Variantele de accesorizare ale unui coc sunt nemărginite, iar stabilitatea lui îți va da un plus de siguranță.

 

 

Orice alegere ai face, cea mai fericită zi din viața ta merită sa înceapă într-un loc fericit. Te așteptăm cu drag
la salonul nostru din Militari.

Pentru programări, sună la 0773.842.417 – Bella Chic Militari!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.