blog-salon-frumusete, Uncategorized

Cele mai cool tunsori de vara

Simți că vara asta ai nevoie de un look nou, însă nu știi ce tunsoare să alegi. Înainte să îți prezentăm care sunt cele mai cool coafuri care se poartă în acest sezon, trebuie să știi că nu oricare dintre ele ți se potrivește. În funcție de forma feței, poți opta pentru o tunsoare mai scurtă sau mai lungă, cu breton sau fără, dreaptă sau în scări. Iată câteva opțiuni:

Pixie asimetric

Pentru femeile care au sau vor să poarte păr scurt, tunsoarea pixie este cea mai potrivită alegere. Realizate într-un mod stratificat și asimetric, conferă un look trendy, cu un plus de originalitate și nonconformism. Acest tip de tunsoare se potrivește cel mai bine persoanelor cu fața ovală.

Tunsoare în cascadă

Pentru părul lung și mediu, o tunsoare la modă este tunsoarea în cascadă, care presupune stratificarea părului în diferite lungimi. Principalul avantaj al acestui stil este că se potrivește oricărei femei, indiferent de forma feței sale. De asemenea, conferă un plus de volum care te va face să strălucești.

Bob Lung

Bobul lung a fost întotdeauna la modă. Unul dintre avantajele acestei coafuri este că se potrivește atât cu toate formele feței, cât și cu majoritatea texturilor de păr. De asemenea, îți poate oferi o schimbare de look radicală, într-un mod foarte simplu.

 

Tunsoare cu franjuri

Vara aceasta se poartă franjurile atât la categoria haine și accesorii, cât și în materie de tunsori. Tunsoarea cu franjuri se potrivește pentru orice lungime de păr și confer un look foarte cool și modern. În plus, fiind un tip de coafură ”rebelă”, nu necesită prea mult efort de întreținere.

 

Vrei și tu să fii în tendințe vara asta, dar nu îți dai seama ce tip de coafură ți se potrivește mai bine? Te așteptăm cu drag la Salon Bella Chic în Militari, cu cele mai bune prețuri și cu multe idei de tunsori la modă.