blog-salon-frumusete

Ce manichiură purtăm anul acesta?

Manichiura este o formă de înfrumusețare care are în vedere tratarea unghiilor și a mâinilor. În salonul de frumusețe Militari, manichiurista folosește o varietate de instrumente, uleiuri sau creme, pentru a curăța foarte bine unghiile degetelor. Moda pentru manichiuri se schimbă în fiecare an, prezentând noi modele creative care pun în valoare unghiile oricărei doamne și domnișoare. Modele de manichiură care, cu siguranță, vor fi apreciate în 2017:

Manichiura Nude

Simplitatea a rămas în tendințe și anul acesta, așa că, manichiura nude este in topul preferințelor noului sezon, fiind cel mai frecvent tip de manichiură. Pentru acest model, se folosesc nuanțele pastel precum bej, crem sau roz foarte deschis. Manichiura neutră este adecvată în special ținutelor office.

Manichiura Franțuzească

Această manichiură este foarte  elegantă, ideală dacă vă doriți ceva clasic, cu care să nu dați greș indiferent de ocazie. Datorită imaginii sale naturale, acest tip de manichiură creează un aspect curat și natural, potrivit pentru femeile care nu vor să iasă în evidență cu manichiura.

Manichiura Americană

Această manichiură este similară cu o manichiură franțuzească, cu excepția faptului că vârfurile sunt mai rotunjite. Pentru manichiura franțuzească se folosește în general, culoarea albă la vârfuri, iar la  manichiura americană se folosesc culori pastelate, pentru un contrast redus.

Manichiura Cu Gel

Acest tip de manichiură este foarte practic deoarece se menține cel mai mult. Se aplică pe unghii un gel asemănător unui lac de unghii clasic iar apoi veți ține mâinile sub o lumină UV până când unghiile vor fi complet uscate. După aceea, o să vă puteți bucura de manichiura obținută cel puțin două săptămâni.

Acum că sunteți familiarizate cu cele mai  frecvente tipuri de manichiura, încercați o manichiura care să vi se potrivească, apelând la Salonul Bella Chic Studio. Aici te va întâmpina o echipă tânără și profesionistă, dornică să-ți ofere o experiență relaxantă și servicii impecabile.

Fie că preferi un model mai sofisticat sau un model mai simplu, când vine vorba de unghii, trebuie să fii mereu în tendințe.