blog-salon-frumusete

Ce înseamnă unghii tehnice?

Stiai că manichiura este considerată a fi cartea de vizită a oricărei femei? De aceea, este deosebit de important ca fiecare doamna si domnisoara să aibă mereu unghii frumoase și sănătoase. Însă uneori acest lucru nu este posibil, din mai multe motive: din cauza lipsei de vitamine, de cele mai multe ori, unghiile devin casante ori fragile fapt pentru care trebuie să le acorzi îngrijirea de care au nevoie.

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. Migdale, ascuțite sau pătrate, de la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile tehnice sunt un trend greu de contestat și suntem sigure că te-ai intrebat mereu ce implică acest tip de manichiura!

Ce sunt unghiile tehnice?

Cunoscute cu multi ani in urma ca unghii tehnice, acestea au capatat in timp denumirea de unghii cu gel. Unghiile cu gel vă oferă oportunitatea de a avea o manichiură perfectă o perioadă lungă de timp. Care este tehnica unghiilor tehnice si ce implica realizarea acestora?

Gelurile de unghii folosite de un salon de manichiură sunt realizate din polimer pre-amestecat și un gel monomer. Gelul este aplicat pe unghii ca apoi unghiile sa fie tratate prin folosirea unei lămpi UV.  Se utilizează un activator special de gel în cazul în care unghiile nu sunt tratate cu lumină UV. Acest activator ajută la îmbunătățirea lungimii unghiilor și dă luciu acestora.

Urmează partea în care se contruiește extensia unghiei. Extensiile de unghii pot fi construite pe formă sau tipsuri foarte fine, dintr-un plastic nereciclat. Se lipesc doar un mm pe vârful unghiei naturale în nuanţa unghiei naturale, transparente ca sticla, alb french sau design şi pe extensia construită se pot pune diverse accesorii, pietre, paiete, sclipici etc.

Unghiile tehnice sunt o inovatie in domeniul infrumusetarii menite sa ne ajute sa avem mereu o manichiura curata, ingrijita, eleganta si stralucitoare cu efort minim.

unghii cu gel

Avantajele unghiilor tehnice!

Printre avantajele acestui tip de manichiură se numără, în primul rând, rezistența îndelungată! Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, fără să se deterioreze, o manchiura cu gel va rezista impecabil și până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor. Manichiura cu gel se va mentine in stare perfecta pret de cateva saptamani, in functie de ritmul de creștere al unghiilor.

Pentru doamnele care își doresc unghii lungi si frumoase, o manichiura cu gel a devenit solutia ideala pentru ele. Un salon de manichiură cu experiență și cu tehnici specifice, poate da unghiilor nu doar lungimea ideală, ci și forma dorită, ca tu să te bucuri de manichiura mult visată!

Iar dacă te plictisești de culoarea actuală de pe unghii, poți oricând aplica un strat de ojă normală în culoarea dorită peste gel. Aceasta poate fi oricând îndepărtată cu ajutorul acetonei, iar unghiile vor reveni la modelul original.

Nu uita că o manichiură si o pedichiură frumos îngrijite îți oferă încredere și o imagine impecabilă!

Cauți un salon de manichiură în Militari? Alege culoarea si modelul care te fac fericită si specialiștii Bella Chic te rasfață cu profesionalism și dedicare!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.