blog-salon-frumusete

Ce este Rubber Base gel si de ce sa-l folosesti? 

Femeile iubesc sa se dicheasca si sa arate cat mai bine cu fiecare ocazie. Din acest motiv unghiile trebuie sa fie impecabile zilnic, pentru a completa look-urile atent realizate.  

In cazul in care mergi la un salon de infrumusetare, pentru a beneficia de unghii tehnice realizate in mod profesional, este bine sa stii ce este rubber base.  

Chiar daca specialistul din fata ta este cel care iti concepe manichiurile cu mult talent, este important sa stii cat mai multe despre proces. De aceea, a venit momentul sa afli mai multe despre rubber base.  

Ce este rubber base? 

Daca frecventezi saloanele de infrumusetare, este posibil sa te intrebi ce este rubber base. Prin urmare, afla ca este o baza cu textura gumoasa si flexibila, care consolideaza rezistenta unghiilor naturale. Astfel, rubber base este indicat pentru unghiile fragile, care sunt predispuse la rupere.  

Este un produs transparent, care adera foarte bine la unghiile naturale si elimina cu totul efectul de casare al acestora. Poate fi utilizat atat in manichiura cu oja semipermanenta, cat si in cea cu gel.  

Variantele de rubber base au o consistenta mai subtire si mai flexibila, decat straturile de baza obisnuite, care sunt mai groase si mai dificil de modelat. Prin urmare, distinctia principala dintre un strat de baza normal si un strat de rubber base este consistenta. 

Rubber base se aplica la fel ca orice alta baza. Iata care sunt pasii necesari: 

  1. Pregatirea clasica a unghiilor. 
  2. Aplicarea unui strat subtire de rubber base. 
  3. Uscarea unghiilor timp de 30 de secunde intr-o lampa UV. Timpul de intarire variaza in functie de marca rubber base-ului sau de tipul si puterea lampii UV. 
  4. Aplicarea gelului de constructie. 

Rubber base este usor de aplicat, asa ca este un produs excelent atat pentru aplicarea acasa, cat si pentru cea in salon.  

Cine trebuie sa foloseasca rubber base? 

In cazul in care unghiile tale se exfoliaza si se rup usor, este ideal sa incerci o varianta de rubber base. Cu toate acestea, este important sa retii ca acest produs nu este conceput pentru a imbunatati sanatatea unghiilor, ci pentru a le oferi un plus de protectie. 

Acest produs destinat manichiurii nu contine solventi si alte substante chimice dure, asa ca ai mai multe motive pentru care sa optezi pentru aceasta varianta de baza. In plus, unele optiuni pot include ingrediente hranitoare care ar putea imbunatati intr-o mica masura sanatatea unghiilor.   

Asadar, acum ca ai aflat ce este rubber base, nu-ti ramane decat sa folosesti un astfel de produs, mai ales daca ai unghiile casante si iti doresti ca acestea sa-si mentina integritatea pe tot parcursul lunii. Cere parerea specialistului si hotarati impreuna daca aceasta optiune este una potrivita pentru unghiile tale. Ai nevoie de un sfat avizat, ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere! 

In cazul in care iti faci unghiile pe cont propriu, comanda un model de rubber base si incearca-l! Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat, prin intarirea patului unghial. 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.