Uncategorized

Ce dă volum părului și cum ne ajută extensiile de păr?

Dacă utilizezi extensii de păr pentru volum mai degrabă decât pentru lungime, atunci trebuie să ai grijă atunci când le alegi pentru a nu fi mai lungi decât părul natural. Extensiile care sunt realizate din păr natural 100%, pot fi tăiate sau tunse la fel ca părul natural, fără a afecta estetica sau calitatea extensiilor.

Tot ce trebuie să faci este să tai extensiile pentru a se potrivi cu lungimea părului tău natural și astfel, ele îți vor oferi doar pentru volum. Deși recomandăm ca un profesionist să facă tot acest proces, dacă te simți confortabil și consideri că te vei descurca, atunci, cu siguranță poți face acest lucru chiar acasă. Îți recomandăm să te asiguri că foarfecile tale sunt bine ascuțite pentru a tăia precis și fără probleme. În caz contrar, părul se va îndoi, mai degrabă decât se va tunde, și va ajunge să aibă un aspect neplăcut.

Îți dorești un păr bogat? Iată câteva trucuri care vor da volum parului tău

Acum că ai aflat lucrurile de bază despre cum poți tăia extensiile de păr acasă și căror aspecte trebuie să le acorzi atenție, descoperă în cele ce urmează câțiva pași pentru a te bucura de și mai mult volum. În cazul în care îți dorești să te lași pe mâna specialiștilor pentru a te asigura că rezultatul final este cel dorit, Bella Chic Studio îți oferă servicii potrivite pentru extensiile de păr.

1. Folosește un șampon pentru volum

Șampoanele cu formule speciale pentru volum fac părul mai ușor, îl stimulează de la rădăcini și deschid cuticulele părului, făcând firele de păr să pară mai groase. Cu toate acestea, pentru a te bucura de un efect frumos și plin de volum, încearcă să alegi un șampon cu un ingredient ușor de condiționare care se clătește bine. De asemenea, stai departe de formulele super-cremoase dacă ai părul fin, deoarece acestea cu siguranță îți vor îngreuna părul, ducând la un efect de păr moale și plat. Este de la sine înțeles că orice șampon sau balsam pe care îl alegi, nu trebuie să conțină sulfați, alcool și silicon.

2. Adaugă fixativ și un strop de șampon uscat

Înainte de uscare, pulverizează fixativ direct pe părul umed și niște șampon uscat peste acesta pentru o fixare suplimentară. Apoi, usucă-ți părul ca de obicei și urmărește-l să vezi cum va prinde volum și cum va avea un efect spectaculos realizat atât de simplu

3. Spălare la fel ca la salon

Am vrea să argumentăm că unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume este acela în care părăsești salonul de coafură după ce te-au spălat pe cap profesioniștii. Ai observat vreodată cât de voluminos și elastic arată părul după ce pleci de la salon? Asta se întâmplă, deoarece hairstyliștii au stăpânit arta aceasta și le oferă femeilor, volumul dorit doar utilizând câteva produse profesionale.  Folosind o perie mare, rotundă, alocă timp pentru a învăța cum să oferi volum din perie părului tău acasă, pentru a obține un păr perfect și voluminos de fiecare dată. În schimb, nu uita că trebuie să ai grijă cu produsele folosite și mai ales cu temperatura aerului periei tale rotative pentru a nu afecta extensiile.

4. Usucă-ți părul cu capul în jos

Acesta este cel mai vechi și cel mai simplu truc pentru a obține volum instantaneu. În cazul în care nu te descurci cu peria rotativă, trucul cu uscatul părului cu capul în jos, va da întotdeauna roade! La finalul procesului, folosește puțin aer rece pentru a te asigura că vei avea acest efect de volum, cât mai mult timp.

5. Tapează rădăcinile

Te întrebi „ce dă volum părului tău”? Ei bine, anii 80 au dispărut, dar părul mare și voluminos nu se va demoda niciodată. Deși taparea părului nu este considerată cea mai bună practică în rândul femeilor, oferă-i părului tău pieptene ușor tapat la rădăcini și vei obține instantaneu mai mult volum la rădăcini. Dacă ai părul fin și extensiile de păr alunecă în mod constant, taparea rădăcinilor îi va oferi părului o fixare suplimentară și o prindere fermă pentru ca extensiile de păr să nu se desprindă.

 

Acum că ai aflat „ce dă volum părului”, folosirea extensiilor pentru volum este grozavă, deoarece acestea pot fi aplicate pe orice tip de păr. Indiferent dacă ai ales să te tunzi bob, ai un păr de lungime medie sau extrem de lung, este nevoie doar de câteva extensii pentru a obține un volum în doar câteva minute, fără a-ți deteriora părul. Dacă vrei și tu extensii par, salon Militari Bella Chic Studio, te așteaptă să te lași pe mâna specialiștilor în arta extensiilor!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.