blog-salon-frumusete

Ce coafuri se poartă anul acesta?

În trendurile de anul acesta sunt prezentate mai multe coafuri care scot în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Deși unele dintre ele s-au mai purtat și în anii anteriori, au rămas încă în mare vogă. Fie că aveți părul lung, scurt, mediu, cu breton sau fără, aceste coafuri o să vă pună în valoare frumusețea.

Coafura Bob

Acest tip de tunsoare este vintage dar este printre primele locuri și în tendințele actuale. Multe femei au apelat la această coafură atunci când au vrut să aducă o schimbare însemnată în viețile lor. Așa cum spunea și Coco Chanel: O femeie care își taie părul este o femeie care își va schimba viața.

Coafura cu Breton Asimetric

Asimetria este un instrument puternic pentru a corecta forma feței, iar bretonul asimetric oferă un plus părului tău și arată minunat cu orice tip de tunsoare. Așadar, dacă te-ai plictisit de tunsoarea ta obișnuită îi poți adăuga o schimbare cu un astfel de breton.

Coafura Coc

Acest tip de coafură se poartă strâns legată la spate într-un coc fie răsucit sau împletit. Simplă și eficientă, o poți purta în diferite forme atât la ocazii speciale cât și în timpul activităților zilnice obișnuite.

Coafura cu Bucle Ondulate

Buclele vor da întotdeauna un aer boem și romantic părului tău. Adoptă această tunsoare pentru a ieși din anonimat și pentru a crea un look cât se poate de feminin și fresh. Acest look îl poți obține foarte ușor chiar la tine acasă, folosind placa de păr.

Părul unei femei este cea mai vizibilă parte a aspectului ei fizic. El îi accentuează personalitatea și îi stabilește tonul pentru întreaga imagine. De asemenea, tunsoarea pe care o are poate proiecta imaginea pe care cei din jurul ei și-o creează despre ea și a felului în care ei o percep.

Pentru coafuri demne de invidiat, vă așteptăm la salonul Bella Chic Studio, pe Strada Cupolei nr. 5B, sector 6, Zona Lujerului. Va invitam sa va programați la nr. de telefon: 0773842417!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.