blog-salon-frumusete

Care sunt beneficiile uimitoare ale tratamentelor faciale?

În general, tenul necesită atenție specială întrucât poate fi sensibil la diferiți factori precum temperatura, razele UV, poluarea, clima, mâncarea sau stresul. Tocmai de aceea, specialiștii recomandă să apelăm la tratamentele faciale care ne pot ajuta să obținem rapid și fără durere o piele luminoasă și întinerită.

Tratamentul Facial Ajută la Diminuarea Acneei

Pe lângă faptul că este o metodă foarte bună de relaxare, tratamentul facial îți curăță pielea foarte bine și este un detoxifiant intens pentru fiecare tip de ten. Totodată acesta tratează foarte bine în special tenul gras și acneea. Datorită faptului că reglează secreția de sebum, tratamentul facial diminuează coloniile de microbi și tratează zonele cu imperfecțiuni. Apelează cu încredere la salonul de înfrumusețare Lujerului pentru acest tip de tratament care să îți ofere avantaje reale și vizibile pielii tale.

Tratamentul Facial Previne Ridurile

Odată cu trecerea timpului, apariția ridurilor este inevitabilă, însă există metode care întârzie apariția acestora. Una dintre aceste metode este tratamentul facial. Cu ajutorul acestuia, se încetinește procesul de îmbătrânire prematură a tenului și poți preveni apariția ridurilor și a liniilor de expresie. Tratamentul facial are efect de regenerare, iar produsele folosite conțin vitamine care stimulează circulația sângelui la nivelul pielii.

Tratamentul Facial Hidratează și Catifelează Pielea

Dacă vei beneficia de un tratament facial, te vei bucura pe deplin de frumusețea și strălucirea tenului tău. Vino la Bella Chic Studio și oferă-ți șansa de a lucra cu profesioniști care te vor ajuta să ai un ten radiant de care să te bucuri în orice sezon. Aici, specialiștii au ingredientele potrivite pentru a-ți oferi o hidratare intensivă.

Atunci când cauți relaxare, frumusețe și sănătate în același timp, te așteptăm cu mare drag la salonul de frumusețe din Militari, ca să te bucuri de aroma-terapie și tratamente faciale care pun accentul pe curățarea și tonifierea tenului tău.