blog-salon-frumusete, Uncategorized

Care sunt avantajele epilării cu pastă de zahăr?

Epilarea este, probabil, cel mai dureros proces de înfrumusețare. Motivul pentru care ne supunem la asta cu regularitate este durata perioadei de timp în care nu mai avem grija părului din zonele pe care le lăsăm la vedere. Cu toate că pielea se acomodează în timp cu acest proces, o piele mai sensibilă îl poate respinge complet. Pentru aceste cazuri, experții în cosmetică au gândit varianta perfectă care să diminueze durerea cauzată, fără să afecteze eficiența procesului. Soluția este epilarea cu pastă de zahăr BIO! Iată câteva avantaje:

Epilarea cu pastă de zahar este mai eficientă

În comparație cu ceara tradițională, pasta de zahăr diminuează creșterea firelor de păr până la 50%. Aceasta nu rupe firele, ci le extrage direct de la rădăcină.

Te scapă de disconfort

Din momentul în care se întărește, pasta de zahăr obține o consistență maleabilă care poate fi ușor îndepărtată. De asemenea, aceasta este trasă în direcția creșterii firului de păr. Pasta de zahăr se aplică la temperatura corpului, eliminând disconfortul cauzat de ceara fierbinte.

Pasta de zahăr conține numai ingrediente naturale

Pasta de zahăr își obține proprietățile din ingrediente naturale, eliminând posibilele alergii sau afecțiuni ale stratului de piele.

Pasta de zahăr nu se refolosește

Cu fiecare aplicare a pastei de zahăr, vei beneficia de toate avantajele procesului. Ceara refolosită își pierde din proprietăți, înrăutățind efectul acesteia.

Îndepărtarea zahărului

Zahărul este ușor de îndepărtat deoarece acesta este solubil în apă. Așadar, nu mai este necesară folosirea șervețelelor speciale pentru îndepărtarea cerii.
Epilarea cu zahăr este cel mai benefic proces pentru pielea ta. Cu toate că pasta de zahăr se poate face și în casă, prima experiență este de obicei un eșec. Pentru început, vă recomandăm să ne faceți o vizită pentru a putea observa cum se lucrează corect cu pasta de zahăr. Vă așteptăm!

Programează-te la 0773.842.417 sau la salonul nostru de la adresa str. Cupolei, nr. 5B, sector 6, zona Lujerului

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.