Uncategorized

Bella Chic Studio – Salon infrumusetare in sector 6 cu servicii ireprosabile

Femeile adora sa se rasfete si isi doresc sa arate intotdeauna bine. Pentru asta apeleaza, ori de cate ori au ocazia, la serviciile unui salon de infrumusetare. Este foarte relaxant sa beneficiezi de servicii complete de infrumusetare, mai ales atunci cand ai avut o zi ingrozitoare la locul de munca.

Un salon de infrumusetare Bucuresti, precum Bella Chic Studio, iti ofera servicii complexe de care poti beneficia in orice moment. Daca esti in cautarea unui salon sector 6 atunci ai ajuns la locul potrivit.

Ce servicii iti ofera un salon de infrumusetare?

 

Coafor

Un coafor bun Bucuresti, precum Bella Chic Studio iti va oferi intotdeauna aspectul mult visat. Serviciile de coafor puse la dispozitie de salonul nostru sunt calitative si se ridica la inaltimea asteptarilor. Parul tau are nevoie de atentia si de pregatirea specialistilor nostri.

Extensii Par

Serviciul nostru de extensii par se numara printre cele mai impresionante. Extensiile, care sunt aplicate de personalul nostru specializat au parte de o hidratare corespunzatoare.

Bella Chic Studio este un salon infrumusetare sector 6 in care poti avea parte de un par de-a dreptul superb. Extensiile te pot ajuta sa arati senzational intr-un moment important din viata ta.

Unghii tehnice

Unghiile false contribuie la realizarea unui aspect desavarsit. Femeile care isi doresc sa adopte un stil modern si care vor sa arate impecabil in orice conditii vor avea nevoie intotdeauna de unghii false. Unghiile sunt cele care iti pot imbunatati aspectul si care iti vor oferi confortul mult dorit. Pana la urma, este important sa ai parte de o manichiura frumoasa si ingrijita.

Cosmetica

Epilatul face parte din viata noastra. Daca vrei sa arati bine si sa te simti bine in pielea ta trebuie sa te ingrijesti. Orice femeie care se ingrijeste va apela lunar la un serviciu de epilare. Bella Chic Studio este un salon infrumusetare sector 6 care iti ofera servicii de cosmetica ireprosabile.

Frizerie

Serviciul de frizerie este unul specific oricarui salon de coafor. Bella Chic Studio este un salon infrumusetare sector 6 care iti pune la dispozitie servicii calitative de care sa te poti bucura oricand. Acest salon este perfect atat pentru femei, cat si pentru barbati. Pana la urma cu totii ne dorim sa avem un aspect fizic ingrijit si un par frumos.

Manichiura – Pedichiura

Unghiile au fost dintotdeauna importante. Cu cat acestea sunt mai curate si mai frumoase, cu atat vei fi mai multumita de aspectul tau fizic. Ai nevoie de serviciile unui salon infrumusetare sector 6, precum Bella Chic Studio unde vei gasi personalul abilitat care sa se ocupe de unghiile tale asa cum iti doresti.

Tratamente faciale

Tenul tau are nevoie de ingrijire si este recomandat sa iti faci din cand in cand cateva tratamente faciale care sa iti ofere o piele fara cusur. Pielea noastra isi reinnoieste celulele o data la 30 de zile si daca nu ai parte de o curatare profunda, vechiul strat se va depune peste cel nou. Din acest motiv ai nevoie de o curatare profesionala.

Machiaj si Extensii Gene

Machiajul este absolut necesar atunci cand mergi la un eveniment. Bella Chic Studio este un salon infrumusetare sector 6 unde vei avea parte de un machiaj care sa te reprezinte, dar si de aplicarea unor gene fabuloase.

Bella Chic Studio este un salon coafor Bucuresti cu o gama complexa de servicii, care te vor face sa te simti si sa arati minunat.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.