blog-salon-frumusete

5 sfaturi de ingrijire a extensiilor cu gene false

Cu o privire poti spune mai mult decat prin cuvinte si orice femeie își dorește o privire frumos conturată și seducătoare iar pentru asta, genele au un rol important in crearea acestui efect. Insa, nu toate fetele au norocul de a fi purtatoarele unor gene naturale lungi si dese.

Dacă nici tu nu esti pe deplin multumita de genele tale, chiar si dupa aplicarea rimelului sau daca ai genele prea scurte sau nu sunt sufficient de dese atunci aplicarea de extensii gene false poate fi o optiune excelenta pentru tine.

Genele false pot fi purtate si in machiajul de zi cu zi, dar dacă vorbim despre machiajul profesional pentru un eveniment special, atunci cu siguranță putem spune că genele false au devenit un „must have”, fară de care rezultatul nu ar fi la fel de spectaculos.

Ce sunt extensiile de gene false si cum se aplica?

Extensiile de gene sunt un truc de infrumusetare benefic si chiar destul de usor de intretinut dar inainte de le aplica, e important sa ai in vedere care tip de gene false ti se potrivesc pentru ca intregul look sa fie de invidiat. Daca alegi sa apelezi la un salon gene false, atunci specialiastii vor sti cat de importanta este fizionomia fetei, forma ochilor, culoarea ochilor sau a tenului pentru ca rolul extensiilor de gene false este de a da luminozitate ochiului, nu de a-l ingreuna.

In functie de aspectul genelor tale naturale, ti-am pregatit cateva informatii cu tot ce trebuie sa stii  inainte de a lua o decizie in alegerea procedurilor de laminare de gene sau de aplicare extensii de gene, tip banda sau fir cu fir.

Cele mai des intalnite tipuri de gene false sunt gene false banda, cu benzi din plastic sau silicon sau genele false magnetice care se aplica rapid si usor, fara a fi nevoie sa mergi la un salon de cosmetica. Avantajul lor este ca se pot reutiliza, având o durată de viață mai mare dacă sunt bine îngrijite.

Genele false aplicate fir cu fir pe genele tale naturale folosesc in principiu acelasi metode ca si la extensiile de par. In functie de aspect si de densitate, extensiile de gene pot fi de mai multe tipuri: 1D, 2D, 3D, 3D-6D, 6D-12D, reprezentand numarul de fire aplicate pe un fir de geana naturala. Procesul de aplicare va dura aproximativ o ora și jumătate, în funcție de densitatea genelor tale. Acestea vor fi lipite de genele tale naturale folosind un adeziv transparent. Efectul obtinut este de la mediu la spectaculos, fiecare femeie bucurandu-se de gene curbate, lungi si dese.

Cum se ingrijesc extensiile de gene false?

Daca ai ales purtarea extensiilor de gene false atunci trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante pentru ingrijirea acestora pentru a te bucura de ele un timp indelungat, fara probleme.

Intretinerea genelor aplicate fir cu fir si aici ne referim la schimbarea acestora sau eliminarea acestora se face intotdeauna la salon, o dată la 3/4 săptămâni. Iar pentru a te putea bucura de genele tale mai mult timp, trebuie să eviți câteva lucruri:

  1. Evita contactul cu apa, aburii sau ultravioletele – in primele 24-48 de ore dupa aplicarea genelor, evita vizitele la spa, sauna sau tratamente cosmetice pentru ca adezivul sa se usuce complet. Daca simti nevoia sa iti reimprospatezi tenul iti recomandam folosirea un spray pe baza de apa termala
  2. Foloseste produse demachiante pentru ochi doar pe baza de apa (apa micelara sau loțiune tonica) si evita produsele demachiante bifazice sau pe baza de ulei
  3. Evită pe cat posibil sa iti atingi ochii – Știm că extensiile de gene se vor simţi foarte natural și vei fi tentată să uiţi de acest lucru, dar astfel, vei evita căderea sau deteriorarea prematură a genelor
  4. Evita folosirea rimelului rezistent la apa si ai grija la aplicarea acestuia – care trebuie făcută de la mijloc în sus
  5. Uita pentru o perioada de clestele pentru curbarea genelor – presiunea exercitată de acesta este mult prea mare şi vei risca deteriorarea extensiilor

Cel mai important aspect in ingrijirea extensiilor este faptul ca nu trebuie să îți dai jos extensiile de gene singură! Apelează la persoana profesionista, pentru a te asigura că procedura va fi realizată corect și că nu îți vei smulge genele tale naturale.

Dupa toate aceste informatii putem trage cateva concluzii. Extensiile de gene nu afecteaza genele naturale, daca urmezi cateva sfaturi importante de ingrijire corecta.

Sunt potrivite pentru orice tip de machiaj, evidentiindu-l si adaugand un plus de luminozitate privirii si pot crea o mica dependenta. Dupa ce le porti mai mult timp, te vei obisnui cu look-ul fabulos creat zi de zi si nu vei mai putea sa iesi din casa fara extensiile de gene.

Privirea ta va transmite mult mai mult după faci o vizită la Bella Chic de unde vei pleca cu o pereche de gene false perfect aplicate! Te asteptam cu o programare.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.