blog-salon-frumusete

5 idei de aranjat părul, simple și rapide, pentru veri călduroase

Vara este sezonul vacanțelor, al plimbărilor la mare și la munte dar, totodată, este anotimpul care îți dă cele mai mari bătăi de cap când vine vorba despre idei de aranjat părul. Îți poți petrece o oră ca să realizezi o coafură de zi specială dar transpirația, căldura excesivă și umiditatea pot să îți scoată volumul din păr în doar 10 minute?

Care este soluția? Să găsești coafuri simple de zi care arată bine chiar și atunci când afară sunt 40 de grade! Îți venim în ajutor cu o varietate de idei de aranjat părul pe care trebuie să le încerci în această vară dacă vrei să uiți de grija coafurii.

    1.Coc strâns

Primul gând pe care îl ai vara este să îți aranjezi părul astfel încât să nu te atingă pe ceafă. Cea mai comună coafură este clasicul coc pe care îl faci pe grabă dimineață dar de obicei se desprinde în timpul zilei și nu arată foarte elegant.

O opțiune mai elegantă este un coc foarte strâns, de balerină, poziționat în punctul cel mai înalt al capului. Pentru ca toată coafura să arate cât mai îngrijită folosește un gel ușor, care nu încarcă, și o periuță de sprâncene pentru a lipi toate firele scurte de restul părului.

  1. Space buns

Space buns se numără printre coafurile de zi care au trecut testul timpului: este simplu de realizat, rapid și arată bine indiferent de lungimea părului. Este recomandat să folosești o spray pentru textură înainte de a stiliza părul pentru a te asigura că vei avea destul volum.

Pentru a obține space buns, începe prin a împărți părul în două, prima jumătate începând din fața urechilor. Mai apoi împarți din nou secțiunea de deasupra în două și creezi două cocuri, pe care le prinzi cu mai multe agrafe pentru siguranță. Asta e tot!

  1. Codițe bubble

Dacă cauți coafuri păr lung de zi, aceste codițe sunt pentru tine. Sunt foarte ușor de realizat, ai nevoie doar de câteva elastice transparente și, cel mai important, le poți purta fără probleme cu o pălărie sau o șapcă.

Pentru a realiza această coafură, începe cu un păr proaspăt spălat și împarte-ți părul în două părți egale. Prinde-ți două cozi și apoi prinde elasticele la distanță egală pe fiecare coadă. Trage de părul dintre elastice pentru a crea volum și efectul de bubble.

  1. Coc la baza gâtului cu eșarfă

Ești în căutarea unor idei de aranjat părul mai elegante, pentru un eveniment formal, o întâlnire sau o ședință la muncă. Apelează cu încredere la cocul clasic de la baza gâtului, dar scoate-l din anonimat cu o eșarfă colorată!

Ai nevoie de un păr curat, în care să aplici un spray pentru textură astfel încât toată coafură să aibă volum. Mai apoi prinde-ți o coadă la baza gâtului, dar lasă câteva șuvițe care să îți încadreze fața. Prinde eșarfă în elastic, învârte părul în jurul ei și mai apoi prinde părul într-un coc cu ajutorul unor agrafe.

  1. Un coc, două cocuri, trei cocuri?

Lungimea părului este foarte importantă pentru alegerea stilului în care îl poți aranja. Dacă ești interesată de coafuri simple păr mediu, încearcă să porți mai multe cocuri în linie, începând de la baza gâtului, până la vârful capului.

Această coafură pune mai puțină presiune pe rădăcina părului deci nu te va durea capul la fel ca în cazul altor stiluri. Tot ce trebuie să faci este să iei pe rând câte o secțiune din păr și să o prinzi într-un mic coc cu agrafe. Poți să lași câteva șuvițe în jurul feței pentru un look mai autentic.

 

Înainte să cauți diverse idei de aranjat părul, trebuie să te asiguri că podoaba ta capilară este sănătoasă și are o culoare potrivită pentru culoarea tenului tău. Apelează la un coafor bucurești unde specialiștii te vor ajuta să alegi cea mai bună coafură pentru tine și vor folosi produse profesionale care îți îngrijesc firele de păr.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.