blog-salon-frumusete

4 motive pentru care ar trebui să porți extensii de păr

Simți nevoie de ceva nou în viața ta? Nu mai ești mulțumită de felul în care arată părul tău? Nu tot timpul trebuie să faci o schimbare drastică, cu ajutorul unor extensii bune de păr poți încerca diverse look-uri temporare!

Extensiile de păr îți pot aduce o varietate de beneficii, dar este foarte important să alegi unele de calitate și să apelezi la un salon extensii păr pentru aplicare. Astfel, te asiguri că te vei bucura mereu de cele mai bune rezultate.

Iată câteva beneficii care te vor determina să îți faci chiar acum o programare la salon:

1.Un păr cu o lungime impresionantă

Te confrunți deseori cu un păr problematic care nu vrea să treacă de o anumită lungime oricât de mult l-ai îngriji? Este un lucru normal, uneori părul tratat chimic se rupe de la vârfuri și, prin urmare, nu va fi niciodată foarte lung.

Dar soluția este simplă și rapidă: în doar câteva minute poți avea un păr cu o lungime de invidiat cu ajutorul unor extensii. Mai mult, dacă ai trecut printr-o întâmplare nefericită și te-ai ales cu o tunsoare prea scurtă, te poți întoarce la lungimea dorită prin simpla aplicare a unor extensii de păr.

2.Încearcă o varietate de culori

Vrei să experimentezi cu diverse culori de păr, dar îți e frică că nu îți va sta bine? Sau poate nu vrei să te vopsești pentru a nu îți afecta calitatea firului de păr? Nu ai nevoie de o soluție permanentă pentru o schimbare, ci doar de câteva extensii!

Poți încerca diverse culori puternice, precum roz sau albastru sau poate o trecere graduală de la culoarea naturală spre una mai deschisă fără să îți alterezi starea părului. Mai mult, dacă nu ești mulțumită cu nuanța aleasă, le poți da jos rapid.

3.Un păr mai voluminos

Părul tău poate fi lipsit de volum din mai multe motive, fie produse nepotrivite, fie așa este textura naturală a părului ori ai folosit chimicale care au dus la o cădere excesivă a părului. Aspectul lins, fără volum, îți poate afecta încrederea în sine, dar nu trebuie să fie așa.

Extensiile de păr nu sunt folosite doar pentru a face părul să pară mai lung, ci și pentru a adăuga volum. Astfel, poți alege să îți adaugi extensii de păr cu aceeași lungime cu a celui natural pentru a obține un păr voluminos de care să fii mândră.

4.Poți încerca diverse coafuri

Vrei să încerci diverse împletituri sau coafuri dar părul tău nu este destul de des? Extensiile îți oferă libertatea de a experimenta diverse moduri de a îți prinde părul, de la o coadă mai plină, două codițe împletite și chiar o coroniță în jurul capului.

Extensiile sunt utile mai ales atunci când vrei să participi la evenimente precu nunți, botezuri etc și vrei să impresionezi prin aspect. Vei putea astfel să îți faci buclele voluminoase sau cocul elegant la care visai.

Atât timp cât apelezi la profesioniști, extensiile te vor ajuta să ai un păr mai bogat și mai lung, fără să îi afecteze calitate. Dă-ți frâu liber imaginației și joacă-te cu diverse culori și lungimi de păr până o găsești pe cea potrivită pentru tine.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.