blog-salon-frumusete

4 Idei de Coafuri Pentru Sezonul Cald

Coafurile cele mai indicate pentru sezonul estival sunt cele lejere, care lasă părul să respire și sunt fluide, pline de feminitate. Dacă ești în pană de idei, inspiră-te din recomandările noastre și apelează la un salon de înfrumusețare care să te răsfețe cu o coafură de vară exact pe gustul tău.

Cocurile Lejere

Dacă îți dorești o coafură frumoasă și practică în același timp, alege cocurile. Acestea sunt foarte ușor de obținut și te ajută să suporți mai ușor zilele caniculare de vară. Răsucește-ți părul la spate și prinde-l cu un elastic. Specialiștii saloanelor de înfrumusețare te așteaptă să te răsfețe cu cele mai potrivite coafuri, în funcție de lungimea părului tău și de forma feței tale.

Coafurile Împletite

Împletiturile rămân în topul preferințelor și anul acesta. Cozile împletite îți oferă un aer tineresc și rebel și sunt în mare vogă. Pentru un aer chic și boem, poți încerca și coafurile simple, cu împletituri clasice  care oferă o formă specială întregii tunsori.

Coafurile Prinse în Coada de Cal

Părul prins în coadă de cal este o coafură clasică, care fiecare femeia a încercat-o măcar o dată. Datorită faptului că este foarte versatilă, aceasta se potrivește foarte bine oricărei ținute. În ceea ce privesc tendințele de frumusețe de anul acesta, cozile de cal joase și dezordonate sunt printre preferatele stiliștilor de înfrumusețare.

Coafurile Accesorizate

Fie că alegi o bentiță sau o eșarfă, acestea vor da un aspect strălucitor și frumos coafurii tale. Optează pentru nuanțe deschise și materiale textile vaporoase potrivite pentru temperaturile ridicate de afară. Sunt foarte ușor de folosit și oferă un plus de stil coafurii.

Uneori, realizarea coafurii îți poate da bătăi de cap, dar specialiștii Bella Chic Studio îți sar în ajutor. Te așteptăm la salonul nostru de înfrumusețare din Militari, ca să te bucuri de o coafură modernă, ideală pentru zilele fierbinți de vară.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.