blog-salon-frumusete

3 Trucuri Pentru a Avea un Păr Frumos și Aranjat

 

Dacă dorești în mod constant ca părul tău să arate perfect, trebuie să ții cont de anumite aspecte care te vor ajuta să obții o imagine plăcută și îngrijită a părului tău. Cu siguranță vei întoarce multe priviri, iar complimentele nu vor întârzia să apară.

Trucul 1: Evită să-ți usuci părul cât mai mult posibil

În general, firele de păr sunt foarte sensibile. Tocmai de aceea, celebrul stilist Michael Dueñas recomandă să nu folosim obiecte precum uscătorul de păr deoarece temperatura ridicată asprește părul. Cu toate astea, acest lucru este foarte greu de evitat, în special iarna. Atunci când ești nevoită să-ți usuci părul sau să-l îndrepți cu placa, folosește întotdeauna un protector de căldură sau apelează la serviciile unui salon de frumusețe Sector 6. Cu ajutorul produselor și a tratamentelor pentru regenerare a părului, Bella Chic Studio îți oferă servicii de frumusețe, pentru ca părul tău să fie sănătos și cu un aspect luminos.

Trucul 2: Nu-ți spăla părul în fiecare zi

Spălarea zilnică pe cap îți poate distruge firul de păr și poate duce la căderea lui. Pentru un păr sănătos, specialiștii recomandă să ne spălăm părul de cel mult 3 ori/săptămână. În acest fel vei reduce apariția vârfurilor despicate și vei obține un aspect strălucitor. Spală-ți părul cu produse de calitate sau lasă-te răsfățată de specialiștii unui salon de frumusețe Militari.

Trucul 3: Apelează la un salon de frumusețe

Îngrijirea părului este destul de pretențioasă, fapt pentru care este recomandat să-i acordăm mai multă atenție. Dacă vrei ca părul tău să nu își piardă strălucirea, apelează cel putin o dată pe lună la serviciile unor profesioniști. Un salon de frumusețe va remedia imediat orice problemă pe care părul tău o are. Chiar dacă folosești acasă produse de cea mai bună calitate pentru părul tau, acestea nu vor înlocui niciodată experiența și priceperea specialiștilor.

Dacă părul tău îți dă bătăi de cap sau pur și simplu vrei să-i oferi puțin mai multă strălucire, la coafor Bella Chic  te așteaptă cu servicii de cea mai bună calitate. Bucură-te de părul tău în fiecare zi!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.