Uncategorized

3 sfaturi pentru alegerea extensiilor de păr potrivite

Extensiile de păr sunt o soluție rapidă pentru a te bucura de lungime și volum. Numeroase persoane apelează la astfel de metode din cauza faptului că procesul de creștere a părului este unul lent sau pur și simplu își doresc o schimbare. Cu toate acestea, înainte de a investi în orice extensii, este important să iei în considerare diferiți factori, cum ar fi stilul tău de viață, textura părului sau culoarea acestuia.

Descoperă în cele ce urmează trei sfaturi pe care le poți urma dacă îți dorești extensii de păr care să arate natural și să ți se potrivească perfect!

 

Textura părului

Originile comune ale extensiilor de păr includ chineză, europeană și indiană. Fiecare tip de extensie de păr este potrivit pentru diverse texturi de păr. Părul de tip chinezesc este mai potrivit pentru părul cu densitate medie, în timp ce părul european (rus) are un denier mai fin. Dacă alegi o textură a părului care nu se potrivește cu părul natural, atunci extensiile tale nu vor arăta la fel de naturale sau nu se vor amesteca cu părul.

Potrivire perfectă a culorilor

Unul dintre sfaturile cele mai evidente și mai comune pentru alegerea celor mai bune extensii de păr este să ții cont de culoarea părului tău pentru a te asigura că nuanța extensiilor se potrivește perfect. Dacă părul tău nu este unidimensional, majoritatea companiilor oferă extensii de păr cu culori mixte dual, tri-amestecate și simple strălucitoare. O potrivire perfectă a culorilor înseamnă că extensiile tale de păr se vor amesteca perfect cu părul tău și vor arăta foarte natural.

Cele mai bune extensii de păr pentru stilul tău de viață

Este important să iei în considerare ce metodă de prindere a extensiilor de păr ți  se potrivește stilului tău de viață. Extensiile de păr necesită un pic de întreținere suplimentară, cu toate acestea, dacă te trezești cu cinci minute mai devreme pentru a te asigura că vei avea un păr fabulos, acest efort merită pentru tine. Dacă programul tău este prea ocupat pentru a petrece timp în plus în oglindă zilnic pentru  extensiile tale de păr, atunci extensiile clip-on pot fi potrivite pentru tine. În acest fel le poți utiliza rapid pentru ocazii speciale sau zile în care vrei să ai mai mult volum la păr.

 

Cu extensii de păr, va trebui să faci ajustări la rutina de îngrijire a părului. Cu toate acestea, stilul tău actual de viață nu va fi afectat. Există numeroase modalități de a-ți proteja extensiile, cum ar fi prinderea părului într-o împletitură înainte de a te antrena la sala sau înainte de somn pentru a preveni orice încurcare, iar în acest fel le vei proteja și te vei bucura un timp îndelungat de extensiile tale.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.