blog-salon-frumusete

3 schimbări pe care trebuie să le faci doar la un salon de frumusețe

Din când în când simți nevoia unei schimbări, fie o nouă culoare, o nou tunsoare sau poate îți dorești breton? De cele mai multe ori vrei ca totul să fie foarte rapid și ești tentată să faci aceste modificări singură, acasă.

Dar oare este o idee bună? Răspunsul este simplu: dacă nu ești un hairstylist instruit, nu încerca schimbări majore. Pentru că nu ai cunoștințele unui profesionist de la un salon de frumusețe, este posibil să faci greșeli drastice care o să fie greu de reparat, chiar și de către specialiști.

Îți prezentăm în continuare schimbările de look pentru care ai nevoie de ajutorul unui profesionist:

1.Decolorarea părului

Multe dintre noi visează la blondul platinat perfect care este destul de greu de obținut și implică decolorare. Însă, decolorarea părului este un procedeu chimic care implică substanțe periculoase care îți pot arde atât părul, cât și pielea dacă nu știi cum să le folosești corect.

În plus, nu orice fir de păr poate fi decolorat. Dacă ai mai trecut prin acest procedeu în trecut și ai părul deteriorat, acesta nu va rezista la o nouă decolorare. De asemenea, trebuie să fii atentă la ce așteptări îți faci, dacă ești brunetă, prin decolorare vei obține maxim un portocaliu.

Pentru a evita orice posibil dezastru îți recomandăm să vizitezi un salon de frumusețe de încredere pentru orice schimbare care implică decolorare.

2.Crearea unui breton

Bretonul făcut acasă este poate cea mai comună greșeală pe care fiecare femeie a făcut-o măcar o dată în viață. Mai ales în timpul carantinei, multe dintre noi au vrut să experimenteze singure cu propriul păr.

Dar trebuie să îți amintești că bretonul va fi primul lucru pe care orice persoană îl va observa la tine. Mai mult, este o decizie pe termen lung deoarece va dura foarte mult până va crește. Astfel, este ideal să apelezi la un specialist de la un salon de frumusețe care va ști să îți recomande și să îți tundă un breton care să se potrivească cu trăsăturile tale.

3.Coafura pentru un eveniment

Participi la un eveniment elegant, nuntă, botez unde este important să alegi nu doar o ținută dichisită ci să ai și o coafură potrivită pentru ocazie? Desigur că poți încerca să obții o coafură reușită acasă, dar, fără experiența, va dura mai mult și e posibil să nu îți iasă ce îți dorești.

În special dacă vrei un păr aranjat mai extravagant cum ar fi un coc voluminos sau o coadă care implică extensii, ideal ar fi să te lași pe mâna unor profesioniști de la un salon de frumusețe care îți pot garanta un rezultat perfect.

 

Schimbările pot fi distractive atât timp cât au un final fericit. Dacă pentru o coafură simplă nu ai nevoie de ajutor, pentru o decolorare sau o schimbare de look totală ai nevoie de o programare la un salon de înfrumusețare.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.