blog-salon-frumusete

Tratamente pentru păr natural și extensii

La fel ca și podoaba capilară, extensiile de păr au și ele nevoie de o îngrijire specială. Uneori este nevoie să le acordăm chiar o atenție deosebită întrucât, spre deoserbire de firul de păr natural, acestea nu se pot regenera. Așadar, salonul Bella Chic vine cu numeroase tratamente pe care le puteți aplica chiar și în propria casă.

Extensii ca la carte

Pentru acest tip de tratament, aveți nevoie de ulei de cocoș, ulei de măsline și o  mască de păr (de preferat una pentru păr uscat). Se amestecă o lingură de ulei de măsline cu o lingură de ulei de cocoș și 2-3 linguri de mască de păr. Uleiurile se pot încălzi timp de 30 de secunde la microunde. Acest mixt se va aplica pe extensiile de păr și se va lăsa să acționeze minim o oră. Pentru o hidratare mai intensă, se poate lăsa să chiar și peste noapte.

Tratament pentru redarea strălucirii extensiilor

Atunci când extensiile de păr trec prin numeroase procese precum îndreptare, ondulare, tapare, acestea încep să își piardă strălucirea și textura fină. Pentru a le reda aspectul natural și sănătos, va propunem un tratament pe bază de avocado, zeamă de lămâie și ulei de migdale. Pentru început aveți nevoie de pulpă unui avocado copt pe care fie o pasați foarte bine până capătă textura unei paste, fie îl puteți amesteca la blender. Ulterior adăugăm 1-2 linguri ulei de migdale. Această pastă se va aplică pe prul dvs. și pe extensii și se lasă să acționeze cel puțin o jumătate de oră. După ce ați lăsat masca să acționeze, se spală extensiile cu un șampon special pentru păr tern, fin și ulterior se aplică puțin balsam de păr. Acest mix de ingredient va reda strălucirea și suplețea atât a prului, cât si a unor extensii de păr.

Te așteptăm la salonul Bella Chic!

Salonul Bella Chic din Militari are o gamă variată de tratamente, utile atât pentru părul dumneavoastră natural cât și pentru extensii de păr. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au un stil de viață alert. Acestea sunt accesibile pentru toți și sunt create pentru a îndeplini nevoile fiecăruia.

 Bella Chic vă propune: 

–                 Tratament Postcolor:  se aplică după  operațiunea de colorare și protejează și menține culoarea părului;

–                 Tratament Fiolă: ajută la regenerare și stimulează creșterea părului

–                 Tratament System Profesional: redă suplețea, strălucirea și aspectul sănătos;

 

Pentru mai multe sfaturi și detalii, Salonul Bella Chic din Militari va stă la dispoziție!

 

 

 

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.