blog-salon-frumusete, Uncategorized

Tips & Tricks pentru un look rapid!


Te așteaptă un eveniment important iar tu încă nu ai avut timp să te pregătești? Nu îți face griji! Salonul de înfrumusețare Bella Chic îți prezintă câteva trick-uri cu ajutorul cărora vei obține un look chic:

COAFURA

Alege o coafură clasică. Documentează-te și vezi ce te inspiră. Asigură-te că te reprezintă. Pentru început, alege un șampon care să îi ofere părului tău un boost de volum. Nu uita de balsam și mască. Cele două îți vor face munca mult mai ușoară. Dacă ținuta pe care o porți acoperă zona pieptului sau chiar urcă pe gât, optează pentru un pony tail clasic. Dacă alegi un decolteu adânc, lasă-ți părul să cadă pe spate. Fie că îl întinzi sau îi faci bucle, nu vei da greș. Îți poți ajusta coafura și cu câteva accesorii.

MACHIAJUL

După ce ai terminat cu părul, machiajul trebuie să vină în completarea acestuia. Demachiază-ți tenul foarte bine. Aplică un scrub pentru a te asigura că ai îndepărtat orice fel de impuritate și, în cele din urmă, aplică o mască. Acum tenul tău este revigorat și pregătit pentru noi provocări. Asortează nuanțele pe care le vei folosi în machiaj cu ținuta pe care o alegi. Pentru o definire cât mai precisă a ochilor, folosește un eyeliner. Nici genele false nu trebuie să lipsească. Dacă optezi pentru a îți evidenția ochii, alege un ruj delicat, o nuanță de nude sau roz pal, însă dacă nu pui un accent foarte mare pe ochi, reliefează-ți buzele cu un ruj roșu aprins.

ȚINUTA

Atunci când vine vorba de ținută, sunt sigură că toate femeile întâmpină aceeași problemă, clasica afirmație: nu am cu ce să mă îmbrac! Uită-te de două ori și vei fi surprinsă să constați că, probabil, rochii pe care tu nu le-ai purtat la niciun eveniment. Ține cont de localul unde va avea loc petrecerea, de personalitatea ta și, cel mai important, alege ceva în care să te simți confortabil.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.