blog-salon-frumusete

Salon Militari Bella Chic – Alegerea perfectă pentru un look perfect!

Modă se schimbă de la o zi la alta. De ce să nu ținem pasul cu ea? Vara ne bate la ușă și trebuie să o luăm prin surprindere. Salon Militari Bella Chic îți pune la dispoziție o gamă variată de servicii precum: coafor, manichiură, pedichiură, tratamente cosmetice, epilare, tratamente faciale etc.

Salon Militari Bella Chic- Coafor

Fie că simți nevoie să îți faci o schimbare completă a lookului, fie vrei doar câteva ajustări, o vizită la coafor este ceea ce ți se potrivește în ambele cazuri. Alege să îți schimbi culoarea de păr cu una dintre nuanțele care se poartă anul acesta precum, ultra violet sau fă-ți doar câteva șuvițe și vei obține, cu siguranță, o schimbare demnă de admirat.

Salon Militari Bella Chic – Manichiură și Pedichiură

Ritualul de înfrumusețare al mâinilor și picioarelor nu trebuie să lipsească din runtina ta săptămânală, dar acum ai un motiv în plus pentru a face o vizită la salon Militari Bella Chic. Aici ai de ales între 4 opțiuni: un aspect natural al mâinilor și picioarelor, fără ojă, semipermanentă, gel sau ojă normală. Hotărăște-te ce nuanță îți alegi și vei obține o altă parte din look-ul pe care ți-l dorești.

Salon Militari Bella Chic – Cosmetică

Atunci când vine vorba de secțiunea de cosmetică, acest serviciu trebuie să fie executat de un personal calificat, oferindu-ne astfel exact ceea ce avem nevoie. Tehnicile de epilare sunt diferite de la un salon la altul și, de asemenea, trebuie personalizate după nevoile și caracteristicile clientului.

Aceste sunt doar trei dintre serviciile pe care vi le pune la dispoziție acest salon Militari Bella Chic. Sună și programeză-te acum și fă schimbarea de look pe care ți-o dorești!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.