blog-salon-frumusete, Uncategorized

Primăvara începe la Bella Chic – cel mai în vogă salon din Militari

Dacă ești în zonă, nu ezita să treci pe la Bella Chic, cel mai în vogă salon din Militari. Vino să ne bucurăm împreună, de o primăvară superbă. Fie că este vorba despre o simplă coafură sau manichiură, fie că vrei să-ți faci o schimbare toatală de look, aici te așteaptă o echipă de profesioniști, gata să-ți stea la dispoziție cu orice ai nevoie. Tu cum abordezi primăvara anului 2018?

O coafură îndrăzneată

Acest salon din Militari și-a format atent echipa, punând accent în special pe o anumită trăsătură: iubirea față de frumos. Iubim inovația, iubim schimbările, iubim curajul. Odată cu schimbarea anotimpului schimbă-ți și tu look-ul. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi un model după care să ne ghidăm și de acolo ne ocupăm noi. Fie că este vorba despre o tunsoare sau de o schimbare a nuanței de păr, rezultatul va fi uimitor.

O manichiură pusă la punct

Pentru că a venit primăvara este timpul să dai frâu liber culorilor vii, care să strălucească în lumina soarelui. Aici, variantele sunt nenumărate, existând o mulțime de modalități în care să dai mâinilor tale finish-ul de care au nevoie. De la forma unghiei și până la culoare, de la manichiură simplă și până la gel, alege ce ți se potrivește.

Promoțiile unui salon din militari

Pentru că vrem să marcăm așa cum se cuvine prima lună a acestui anotimp frumos, am pregătit pentru tine cele mai primăvăratice promoții. Prima ofertă este potrivită persoanelor care adoră varianta clasică de manichiură și pedichiură și care vine la pachet cu un spălat și un coafat simplu, la DOAR 85 lei. A doua vine în întâmpinarea ta cu una dintre cele mai în vogă tipuri de manichiură, și anume manichiura semipermanentă. Nu putea să lipsească nici coafura simplă din ecuație, așa că am creat acest pachet la DOAR 75 lei

Vino în acest salon din Militari, pe numele său Bella Chic și bucură-te de multe momente de răsfăț! Fă-ți o programare acum la numărul de telefon 0773.842.417.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.