blog-salon-frumusete

Luna iubirii este ideală pentru o vizită la coafor

Luna Februarie este recunoscută drept luna iubirii. Prin urmare, luna aceasta trebuie să iubești, dar mai ales să te iubești pe tine. Un coafor este alegerea perfectă pentru a începe pregătirile! Iată trei sfaturi pe care le poți urma pentru a avea un look de milioane.

O vizită la coafor

Cu toții ne plictisim la un moment dat de aspectul părului nostru și ne dorim să facem o schimbare. Dar ce? Ai încredere în instinctele tale sau mergi pe mână unei echipe de profesioniști! Anul acesta este ideal pentru schimbări. Alege o tunsoare îndrăzneață, care să îți evidențieze și cele mai fine trăsături. Se poartă tunsori simpliste, dar care nu și-au pierdut stilul cu trecerea anilor. Optează pentru o tunsoare pe drept sau pentru un bob simetric cu breton. Sunt tendințele anului 2018.

Un strop de culoare

Poți rămâne la actuala ta tunsoare, însă oferă-i o ajustare cromatică. Culoarea anului 2018 este ultra violetul, culoare aleasă de cei de la Institutul Pantone. Mergi pe varianta aceasta și, cu siguranță, vei întoarce priviri la tot pasul. O alternativă mai delicată este o schimbare parțială de look printr-un balayage sau prin suvițarea părului. Dar cel mai important, alege un stil care să îți reflecte personalitatea puternică.

Din iubire pentru tine

Pentru că este luna iubirii, răsfață-ți părul și oferă-i toată îngrijirea de care are nevoie. O spălare profesională, un tratament cu o mască hidratantă și o coafură lejera, potrivită pentru orice moment din viața ta. Fie că vei petrece zilele iubirii alături de jumătatea ta sau nu, important este ca tu să radiezi!

Luna iubirii deschide porțile către frumusețea feminină. Vino în salonul Bella Chic și iubește-te pe tine înainte de orice altceva! Pentru programări sună la numărul de telefon 0773.842.417.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.