blog-salon-frumusete

Ce tipuri de tunsori de bărbati poți alege în funcție de forma feței?

Deși par mai puțin importante, tunsorile de bărbati joacă un rol foarte important în viața fiecăruia dintre ei, completându-le look ul de zi cu zi. Există o mulțime de frizuri bărbătești din care poți alege, dar știi și care ți se potrivește cel mai bine în funcție de forma feței? De foarte multe ori se întâmplă să mergi la o frizerie și să ceri o anume tunsoare, iar apoi să constați că nu a fost cea mai bune alegere. Iată tipurile de tunsori pentru bărbati pe care le recomandăm noi.

Tipuri de tunsori de bărbați cu față ovală

Bărbații care au fața ovală se pot considera norocoși, având cea mai largă paletă de opțiuni. Cea mai des întâlnită variantă este părul scurt scurt în părțile laterale ale capului și puțin mai lung în partea de sus. Tot la variante de luat în calcul menționăm și părul lung lăsat pe umeri, un trend din ce în ce mai întâlnit în ultima perioadă. În cazal bărbaților cu fața ovală sunt de evitat tunsorile cu Breton, dacă vrei să fii sigur că faci alegerea corectă.

Tipuri de tunsori pentru bărbații cu față pătrată

Trăsătura principală în cazul bărbaților cu fața pătrată este mărimea maxilarului. Această trăsătură masculină merge foarte bine cu o tunsoare bărbătească scurtă și uniformă. Deși este o alegere simplă, realizată cu ajutorul unei simple mașini de tuns, aceasta oferă un look inedit, perfect pentru bărbații cu fața pătrățoasă.

Tipuri de tunsori pentru bărbații cu față rotundă

Pentru bărbații cu fața rotundă, găsirea tunsorii bărbătești perfecte este o misiune puțin mai dificilă. Trebuie identificate tunsorile care îți vor alungi față. Aceste tipuri de tunsori sunt cele care implică lungimi diferite ale părului: scurt pe părți, mediu-lung pe sus. Pentru a fi sigur că frizură ta este la punct în permanență poți folosi și un fixator: gel, fixative, pudra etc.

Salonul Bella Chic îți pune la dispoziție o echipă de experți în materie de tunsori bărbătești. Programează-te acum și haide să descoperim împreună care este tunsoarea care îți avantejeaza forma feței cel mai bine.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.