blog-salon-frumusete

Adauga culori de primavara in machiajele tale! 

Primavara ofera multa stare de bine, optimism si culoare. De aceea, daca iti doresti sa porti look-uri in ton cu acest sezon frumos, este indicat sa pui accent atat pe felul in care te imbraci, cat si pe machiaj.  

Alege sa adaugi culori de primavara in machiajele de zi cu zi, pentru a exprima cat mai bine bucuria si frumusetea venirii acestui anotimp special. Ti-am pregatit o lista cu cateva machiaje pe care sa le iei in considerare in aceasta perioada a anului.  

In cazul in care nu te sfiesti sa adaugi culori puternice in machiajele de zi si de seara, atunci acest articol este pentru tine! Inspira-te cu incredere din sugestiile de mai jos si poarta fiecare machiaj cu un zambet larg pe buze! 

1. Rosu 

Primavara aceasta fii indrazneata cu un ruj rosu, care sa te scoata din anonimat! Este indicat sa incerci sa porti culori de primavara cat mai aprinse, indiferent ca este vorba despre ochi sau buze.  

Astfel, foloseste un tus negru pentru a contura ochii, creioneaza usor sprancenele si utilizeaza un ruj rosu, cu ajutorul caruia sa-ti scoti in evidenta buzele. Poti purta un astfel de machiaj atat la birou, cat si in momentele in care iesi in oras.  

 

2. Roz 

Iubesti rozul? Atunci poarta cu fiecare ocazie un machiaj cu aceste tonuri, care sa te ajute sa obtii un look glamour, dulce si foarte feminin. Alege din paleta de culori o nuanta cat mai indrazneata cu care sa oferi viata pleoapelor.  

In continuarea machiajului, utilizeaza un luciu transparent de buze si putin fard de obraz. Machiajul este gata in doar cateva minute si poate fi purtat atat ziua, cat si seara, daca te pregatesti sa mergi la o petrecere de tip cocktail. 

 

3. Verde 

Daca iti doresti un machiaj profesional cu nuante de verde, insa iti este frica sa nu dai gres, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul profesionistilor din salon. Poti incerca intai acasa, iar in cazul in care consideri ca nu iese asa cum iti imaginezi, programeaza-te la El Studio.  

Un astfel de make-up este ideal pentru o petrecere la care iti propui sa fii in centrul atentiei! Imbraca-te cu o rochie in nuante de alb, gri sau crem, pentru a pune accentul asupra chipului. Cu toate acestea, adauga o nota de verde in outfit, prin intermediul unor accesorii mici sau a unei perechi de pantofi chic. 

 

4. Nude 

In cazul in care adori machiajele naturale, poti sa te orientezi catre tonurile nude. Foloseste mai multe nuante de acest fel, atat pentru a oferi expresivitate ochilor, cat si pentru a pune in lumina buzele. 

Altfel spus, coloreaza pleoapele cu un ton subtil de crem,  foloseste iluminator pentru zona pometilor si adauga un ruj maro deschis.  

Cat de bine arati! Acum iesi in oras si bucura-te de un look irezistibil! 

 

Asadar, poarta aceste culori de primavara in machiajele tale, pentru a fi in pas cu acest anotimp superb, ce vine la pachet cu multa stare de bine! 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.