Uncategorized

Ce tipuri de extensii gene să alegi

Extensiile de gene reprezintă cea mai avantajoasă alternativă pentru o femeie care își dorește gene mai lungi și mai frumoase.  Acestea reușesc să ofere un aspect fizic mai plăcut, iar cel mai important aspect este că nu va mai fi necesar să folosești mascara pentru a-ți pune ochii în evidență. 

Genele fir cu fir se aplică la 1 milimetru de rădăcina fiecărui fir de par natural. Aceste extensii necesită întreținere la fiecare 3-4 săptămâni.  

Aplicarea genelor se poate realiza doar de către un profesionist, deoarece implică multă atenție și respectarea unor reguli stricte de igienă. Doar așa se vor putea fi evitate iritațiile, iar sănătatea ochilor nu va fi pusă în pericol. 

 

Câte tipuri de extensii gene există 

Sunt mai multe tipuri de extensii de gene, dar și tehnici de aplicare care vor ajuta la corectarea sau la echilibrarea trăsăturilor. În funcție de fizionomia ta sau de preferințele pe care le ai vei putea opta pentru un anumit tip de gene. 

O aplicare corectă se poate realiza doar într-un salon pentru extensii gene care îți va oferi și rezultate pe măsură. Poți obține în funcție de caz un efect de apropiere sau de îndepărtare a ochilor. 

Extensiile de gene se diferențiază de cele mai multe ori în funcție de următoarele: 

  • Lungimea acestora 

Extensiile de gene pot avea parte de o lungime cuprinsă între 4 și 20 mm. Lungimea maximă care este recomandată de specialiști este cuprinsă între 12 și 13 mm. 

  • Cât de dese sunt 

Volumul extensiilor de gene este numerotat de la 1D și până la 12D. În funcție de gusturile tale dar și de sfatul specialistului poți alege între: 

1D 

Reprezintă 1 singur fir de extensii de gene care este aplicat pe un fir de geană naturală 

2D 

Reprezintă 2 fire de extensii de gene care sunt aplicate pe un fir de geană naturală, prin tehnica fir cu fir. 

3D 

Reprezintă 3 fire de extensii de gene care sunt aplicate pe un fir de geană naturală, prin tehnica fir cu fir. 

3D-6D 

Reprezintă un mănunchi de câte 3-6 fire de gene care sunt aplicate pe un fir de geană naturală, această operațiune se realizează prin tehnica de volum. 

6D – 12D 

Reprezintă un mănunchi de câte 6-12 fire de gene care sunt aplicate pe un fir de geană naturală, această operațiune se realizează prin tehnica de volum. 

  • Cât de groase sunt 

Grosimea genelor este un alt criteriu important, aceasta poate fi între 0,03 mm – pentru extensiile de gene 6D-12D sau de 0,25 mm pentru aplicările care se realizează fir cu fir. 

  • Curbura acestora 

Curbura extensiilor de gene ajută foarte mult la corectarea anumitor particularități de formă ale ochilor. 

Cum să alegi cele mai potrivite extensii gene?

Atunci când vrei să faci o alegere potrivită cel mai bine este să te consulți cu specialistul salonului. Acesta trebuie să țină cont de următoarele: trăsăturile fetei, forma ochiului, stilul de viață dar și lungimea și cantitatea genelor naturale. 

La salonul Bella Chic Studio vei găsi specialiștii de care ai nevoie pentru ca extensiile de gene de care ai parte să fie cele potrivite pentru fizionomia ta. 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.